Parken
FCK F.C. København
0:0

Målløs aften i Parken

Der var masser af intensitet i aftenens topkamp i Parken, men målene udeblev. Læs hvordan det gik til i 0-0-opgøret her.

Tredje søndag i træk var der topkamp på menuen for FC Midtjylland. Denne gang var opgaven F.C. København på udebane.

Græstæppet i Parken dannede rammen om opgøret, der fandt sted kl. 18.00. FCM’erne ankom til stadion med en glimrende historik mod FCK. 12 af de seneste 15 kampe mod FCK før dagens møde er nemlig endt med midtjysk sejr.

Følgende 11 spillere skulle forsøge at udbygge den statistik – heriblandt seks tidligere akademispillere.

Start XI (4-2-3-1): Jonas Lössl, Ailton, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Paulinho, Frank Onyeka, Mikael Anderson, Gustav Isaksen, Evander, Pione Sisto, Sory Kaba.

FCM’erne kom fint fra land på det mennesketomme nationalstadion og havde to fine afslutninger indenfor de første par minutter.

Generelt var det en livlig indledning på opgøret, hvor begge hold var ganske direkte og lagde intensitet i nærkampene.

Hjemmeholdet bed sig langsomt ind i kampen, som gennem 1. halvleg var en lige forestilling uden oplagte scoringschancer.

Lange bolde op mod Sory Kaba blev forsøgt adskillige gange, men der manglede ofte støtte til FCM’s 9’er. I andre sekvenser manglede der kvalitet i førsteberøringerne og beslutninger, før det for alvor kunne blive farligt.

I den anden ende var der også enkelte optræk til chancer, men der var ikke noget at sige til, at der stod 0-0 i pausen.

2. halvleg begyndte ligeledes i et højt tempo med chancer i begge ender. Paulinho agerede redningsmand med en clearing på målstregen og sørgede for, at det stadig var 0-0.

Herefter faldt både intensiteten og niveauet en anelse hos begge mandskaber, der havde svært ved at skabe store chancer.

I offensiven manglede der fortsat det afgørende slutprodukt. Det var der tæt på at komme ti minutter før tid, da Sory Kaba sendte et glimrende hovedstød mod mål. Afslutningen blev dog reddet.

FCM fik tilkæmpet sig et par dødbolde mod slutningen, men de blev aldrig helt farlige.

Det var egentligt meget symptomatisk for aftenens kamp. Mange angreb forblev ved lige ved og næsten, hvor den sidste kvalitet manglede.

Det sluttede derfor 0-0 i Parken, og midtjyderne har nu fire point op til Brøndby, som er på 1. pladsen med én kamp tilbage af grundspillet.

Her møder FC Midtjylland Vejle på hjemmebane næste søndag.