Oddset Pokalen
tirsdag 31/10 kl. 20:15
Parken
FCK F.C. København
R. Bardghji (77")
1:0
FCM FC Midtjylland

Spinkelt pokalnederlag i København

4. runde i Oddset Pokalen blev endestationen, da F.C. København på eget græs vandt 1-0 efter en sen scoring.

Nationalarenaen dannede tirsdag aften ramme om vores opgør mod F.C. København i 4. runde af Oddset Pokalen.

Cheftræner Thomas Thomasberg havde foretaget fire ændringer blandt de startende elleve i forhold til fredagens sejr over Lyngby BK. Det betød, at Dalsgaard, Gigovic, Simsir og Brynhildsen var med fra start.

Pokalopgøret blev indledt i et fint tempo, hvor værterne var mest på bolden og ved flere lejligheder forsøgte at kombinere sig gennem FCM-defensiven – dog uden for alvor at komme frem til målchancer. I den anden ende var midtjyderne flere gange samlet i FCK-feltet i forbindelse med en række dødbolde, men heller ikke her blev der sendt bud efter netmaskerne.

Kampen bar præg af dens betydning, og ingen af de to mandskaber var villige til at satse for meget i de offensive aktioner i første halvleg, der sluttede med bare én afslutning inden for rammen.

Holdet var uændret til anden halvleg, og efter blot tre minutter tilfaldt den første gode mulighed Cho. Den koreanske landsholdsangriber afsluttede resolut efter et langt indkast fra Mads Bech, men Kamil Grabara kom i vejen. Det dannede grobund for et længere FCM-pres, hvor hjemmeholdet blev tvunget tilbage foran eget felt. Særligt Simsir, Brynhildsen og Olsson kombinerede flot i flere sekvenser, men som i første halvleg manglede den sidste skarphed.

Efter en god times spil erstattede Nikolas Dyhr Paulinho, og dermed kunne den tidligere akademispiller notere sig sin kamp nummer 100 for FC Midtjylland.

Efter 67 minutter fremtvang Simsir en omstilling og fandt Cho, der desværre måtte se sin afslutning suse snært forbi den fjerneste stolpe. Det bragte mere intensitet ind i opgøret, og i den anden ende sendte Elias Jelert en god mulighed over Fraisl i målet. Sådan gik det dog ikke efter 77 minutter, hvor Roony Bardghji brød fri i feltet og bragte hjemmeholdet foran.

FC Midtjylland jagtede udligningen til slut, og bl.a. André Rømer og Adam Gabriel kom på banen kort efter scoringen i håb om, at nye kræfter kunne fremskaffe den udlignende scoring. Der var optræk til chancer i slutfasen, men det hele løb ud i sandet, og dermed blev 4. runde endestationen for FC Midtjylland i dette års pokalturnering.

Start XI (4-4-2): Martin Fraisl, Henrik Dalsgaard, Ingi Ingason, Mads Bech, Paulinho, Oliver Sørensen, Armin Gigovic, Kristoffer Olsson, Aral Simsir, Ola Brynhildsen, Cho Gue-sung.

Indskiftninger: Nikolas Dyhr (65′), Dario Osorio (76′), Franculino Djú (76′), André Rømer (80′), Adam Gabriel (80′).

Expected Goals

Se Expected Goals for begge hold og alle spillere i kampen

F.C. København FCK
1:0
FC Midtjylland FCM

Spillerstatistik

Se kampstatistik for alle spillere i kampen

Heatmap/Touchmap

Se positionering og boldberøringer for alle spillere i kampen

F.C. København FCK
1:0
FC Midtjylland FCM

Holdstatistik

Se kampstatistik for begge hold i kampen

F.C. København FCK
1:0
FC Midtjylland FCM