OB OB
L. Deedson (53")

Charles blev matchvinder i tillægstiden

Det holdt hårdt, men de tre point kom i hus mod OB, da indskiftede Charles blev matchvinder med en dramatisk 2-1-scoring dybt inde i tillægstiden.

FC Midtjylland jagter en stime af sejre, og søndagens opgør mod OB var et vigtigt skridt i den mission.

Gæsterne mødte op til opgøret i en ny formation med et fem-mandsforsvar. Den lavtstående defensiv gjorde det svært for de sort- og rødklædte at bryde gennem den fynske forsvarskæde.

Vi skulle også helt hen til de døende minutter af 1. halvleg, før den første store chance indtraf. Paulinho lavede tunnel på sin direkte modstander og fandt derefter Aral Simsir. Den tidigere akademispiller var millimeter fra at kunne prikke åbningsmålet ind, men en OB-fod afværgede.

FCM kom bedre ud efter pausen, og med blot tre minutter spillet af 2. halvleg blev værterne tilkendt et straffespark, da Nicklas Mouritsen havde haft hånd på bolden i feltet. Dommer Jakob Sundberg fløjtede ikke i første instans, men de efterfølgende VAR-billeder mindskede tvivlen.

Cho Gue-sung tog sig sikkert af sparket og kunne notere sig for sin femte ligascoring.

Desværre svarede OB lynhurtigt tilbage. Den formstærke Louicius Deedson first timede et fladt indlæg, og kuglen strøg ind bag Jonas Lössl. 1-1 – og en hektisk start på kampens fase to.

FCM pressede på til slut, og særligt Darío Osorio og Cho Gue-sung var tæt på. Det hele lignede en uafgjort, men i kampens næstsidste minut kom indskiftede Charles først på en nedfaldsbold i feltet. Den brasilianske midtbanemand ramte kuglen tørt og udplacerede OB-keeper Martin Hansen.

Jublen kunne bryde løs på MCH Arena på en aften, hvor man skulle grave dybt efter de tre point. De kom dog til slut, og det giver ekstra blod på tanden til opgørene, der venter. Allerede onsdag gælder det Næstved BK i Oddset Pokalen.

Start XI (4-3-3): Jonas Lössl, Henrik Dalsgaard, Mads Bech Sørensen, Juninho, Paulinho, André Rømer, Armin Gigovic, Oliver Sørensen, Aral Simsir, Ola Brynhildsen, Cho Gue-sung.

Indskiftninger: Darío Osorio (62′), Franculino Djú (62′), Marrony (82′), Adam Gabriel (82′), Charles (87′).