OB OB
I. Jebali (48")
A. Þrándarson (94")

OB satte kniven ind i sidste minut

En rodet aften på MCH Arena endte 2-1 til OB, da gæsterne scorede sent inde i dommerens tillægstid. Anders Dreyer stod for midtjydernes mål via. et straffespark.

Mandag aften dannede MCH Arena ramme om et møde mellem 3F Superligas to mest formstærke mandskaber i form af FCM og OB. Forud for opgøret havde ingen andre hold genereret flere point de seneste seks runder med 12 point til følge.

Midtjyderne vandt det seneste opgør de to mandskaber imellem med 5-1, og Albert Capellas’ tropper håbede på at kunne gentage det mesterstykke i oktober måneds niende kamp.

Start XI (4-3-3): Jonas Lössl, Joel Andersson, Henrik Dalsgaard, Juninho, Nikolas Dyhr, Emiliano Martínez, Kristoffer Olsson, Charles, Anders Dreyer, Sory Kaba, Pione Sisto.

Gæsterne startede kampen bedst, og efter fem minutter stak hurtige Yankuba Minteh afsted på højrekanten. Den 18-årige fløjspiller løb fra Juninho og Nikolas Dyhr, men alene med Jonas Lössl sparkede OB’eren forbi mål.

FCM’s første store mulighed kom efter et kvarters spil, da Anders Dreyer tryllede i feltet. Den 24-årige offensivspiller tørrede to mand, før han smækkede et højt indlæg mod bagerste stolpe, som Charles var millimeter fra at få hovedet på.

Men fortsat ingen scoringer.

Kampen bølgede frem og tilbage, og FCM’erne havde svært ved at vinde overtaget. Flere gange var OB-offensiven lige  ved at bryde igennem, mens Anders Dreyer i en enkelt sekvens viste sin farlighed i den anden ende, da han sparkede over mål fra distancen.

Kort før pause var fynboerne tæt på at sætte kniven ind, da Franco Tongya sparkede på stolpen efter et fladt indlæg fra Yankuba Minteh. Bolden tog en afretning og gik udenom aluminiumsburet, men faren var langt fra ovre.

I de døende minutter af første halvleg blev OB tilkendt et straffespark, da Pione Sisto på uheldigvis stemplede Franco Tongya. Issam Jebali eksekverede tørt fra 11-meters-pletten. 1-0 til gæsterne efter 45 svingende minutter.

Albert Capellas tog konsekvensen og brugte pausen på at skifte offensivt ind. Edward Chilufya stod klar, da FCM-spillerne kom ud af spillertunellen til anden halvleg, mens Charles tog plads på bænken.

Efter blot få minutter gik tilfældighederne FCM’s vej, da dommer Aydin Uslu pegede på pletten efter et midtjysk hjørnespark. En bold havde tilsyneladende ramt en fynsk hånd, og dermed straffespark nummer to i kampen. Anders Dreyer sparkede i midten og udplacerede Martin Hansen i OB-buret. 1-1.

Målet gav hjemmeholdet fornyet energi, og efter knap en times spil slog Juninho en hård, flad bold ind i feltet. Kristoffer Olsson kom først på kuglen, men den svenske landsholdsspiller formåede ikke at dirigere bolden inden for rammen. Angrebet indikerede, at der var noget at hente for de sortklædte.

OB åd sig efterfølgende ind i kampen, og da stadionuret rundede 75 minutter, var Emmanuel Sabbi millimeter fra at dirigere et indlæg i kassen.

Værterne svarede igen med en stor chance i den anden ende, da Superliga-debutant Valdemar Byskov smækkede et indlæg ind i feltet. Edward Chilufya lurede på bagerste stolpe, og den zambiske højrefløj var ikke langt fra at udplacere målmand Martin Hansen.

Det lignede længe en 1-1’er, men i kampens sidste minut blev Aron Thrandarson spillet fri på bagerste stolpe. Den 27-årige islænding ramte bolden rent og slukkede lyset på MCH Arena. 1-2 til OB, som også blev kampens slutresultat.