RFC Randers FC
L. Coulibaly (9")
B. Kopplin (71")

Målrig uafgjort på MCH Arena

FC Midtjylland fik kæmpet sig tilbage fra en hård 1. halvleg, og trods føring undervejs endte det hele 2-2 mod Randers.

I 28 ligakampe havde FCM ikke tabt til dagens modstander fra Kronjylland. Derfor var der også lagt op til point – og gerne tre af slagsen – søndag aften på MCH Arena.

Trods statistikken var det gæsterne, der startede som lyn og torden. Lasso Coulibaly løb fra det midtjyske forsvar, inden han fandt Simen Nordli i feltet. I en fri position sparkede Randers-fløjen dog en meters penge over mål.

En stor chance misbrugt – og et varsel om, at det ikke ville blive en nem aften.

Kort tid efter fik Randers-offensiven igen broderet sig igennem, da Lasso Coulibaly drev bolden frem, fandt en medspiller, som fik afsluttet på mål, inden returen blev samlet op af selvsamme Coulibaly. Her skulle lejesvenden ikke gøre andet end at prikke kuglen i et tomt mål, da Jonas Lössl manglede efter redningsaktionen forinden.

Midtjyderne arbejdede på at svare tilbage. Først var Aral Simsir tæt på via en flugter efter 17 minutter, og ti minutter senere tvang Paulinho målmand Patrik Carlgren ud i en flot parade.

Thomas Thomasberg var ikke tilfreds og skiftede tre i pausen. Det resulterede i en bedre start på 2. halvleg med flere store optræk til chancer.

Med 30 minutter igen brændte det for alvor på. Franculino Djú vendte på en tallerken, inden han trykkede hårdt, fladt mod Randers-buret. Igen blev Patrik Carlgren redningsmand, da den svenske keeper parerede skuddet til hjørne.

Få minutter senere havde det 19-årige stortalent mere held med sin aktion. En afslutning fra Darío Osorio blev rettet af på sin vej mod mål, og inde foran buret stod Franculino, som med den største selvfølgelighed dirigerede kuglen det sidste stykke ind.

Herefter gik det stærkt, da Darío Osorio viste sin høje kvalitet. Den chilenske landsholdsspiller blev stukket i dybden, og her snørrede han to spillere, inden bolden blev lagt over i det lange hjørne. Først en assist og nu et mål fra den teknisk stærke fløjspiller i sin kamp nr. fire i FCM-trøjen.

Føringen holdt ikke længe. På en skarp omstilling satte Randers kniven ind, da Björn Kopplin blev spillet helt fri på venstre bagstolpe. Gæsternes anfører skulle ikke gøre andet end at sætte hovedet på, og så stod det 2-2 på lystavlen.

De sort- og rødklædte pressede på mod slut i jagten på det vindende mål, men flere gange kom en velspillende Patrik Carlgren i vejen. Først på en akrobatisk Paulinho-flugter, herefter et Juninho-hovedstød og sidst en stor Cho Gue-sung-mulighed.

Men det forløsende mål indtraf aldrig, og dermed måtte FCM nøjes med et enkelt point. Nu venter en landsholdspause, inden der igen er 3F Superligabold den 23. oktober på udebane mod OB.

Start XI (4-4-2): Jonas Lössl, Henrik Dalsgaard, Ingi Ingason, Juninho, Paulinho, Oliver Sørensen, Armin Gigovic, Kristoffer Olsson, Aral Simsir, Ola Brynhildsen, Cho Gue-sung.

Indskiftninger: André Rømer (46′), Franculino Djú (46′), Adam Gabriel (46′), Darío Osorio (62′), Charles (91′).