FCM FC Midtjylland
Júnior Brumado (48")
V. Lind (62")

FCM henter et point efter comeback

Efter at have været nede med 0-2 i pausen kom FC Midtjylland tilbage i anden halvleg, hvor Junior Brumado og Victor Linds mål sørgede for 2-2 mod FC Nordsjælland.

Søndag bød på en tidlig eftermiddagskamp i Farum, hvor FC Midtjylland skulle forsøge at udbygge stimen af sejre og clean sheets i 3F Superliga.

Her dannede Jens-Lys Cajuste og Evander makkerpar på midtbanen for første gang i denne sæson, mens Dion Cools erstattede en småskadet Juninho i midterforsvaret.

Start XI (3-4-3): Elias Olafsson, Dion Cools, Erik Sviatchenko, Henrik Dalsgaard, Joel Andersson, Paulinho, Evander, Jens-Lys Cajuste, Gustav Isaksen, Pione Sisto, Junior Brumado.

Opgøret begyndte noget rodet med en del tekniske fejl. Relationerne skulle måske lige på plads efter landskampspausen.

Henrik Dalsgaard fik kampens første chance efter et kvarters spil, men det skulle vise sig at blive FCM’s bedste tilbud i en decideret rædselsfuld halvleg. Dalsgaards afslutning gav et hjørnespark, som FCN endte med at løbe kontra på.

Her straffede Adingra et mildt sagt dårligt returløb fra FC Midtjyllands side, og han gjorde det til 1-0. Ondt blev værre midtvejs i halvlegen, da den tidligere akademispiller Mads Thychosen scorede til 2-0 efter et hjørnespark.

Herefter fik FCM lidt mere kontrol på spillet, men det var uden at skabe nogle nævneværdige chancer. Generelt var niveauet utroligt lavt, og det var heller ikke ufortjent, at der stod 2-0 til FCN efter de første 45 minutter.

Der skulle tales med store bogstaver i pausen, som Bo Henriksen også benyttede til at foretage tre udskiftninger.

Det lod til at virke. I hvert fald gik der blot to minutter, før Junior Brumado reducerede. Det gjorde han med et resolut træf, da bolden dumpede ned til ham omkring straffesparkspletten.

Den varme angriber måtte kort efter lade sig udskifte med en skade, men ind kom en ny målfarlig herre. Han hedder Victor Lind, og han skulle kun bruge tre minutter på at sætte udligningen ind.

2-2 efter 62 minutter og en fuldstændig åben kamp igen.

Desværre mistede FCM noget af det momentum, som havde skaffet to mål på et kvarter, og i de følgende 20 minutter faldt tempoet en anelse for meget.

Sådan blev det ved i resten af opgøret, hvor FC Midtjylland aldrig fik sat et afgørende pres ind. Dermed sluttede det 2-2 i Farum på en dag, hvor FCM ikke ramte topniveauet.

Næste opgave for midtjyderne er på torsdag i Europa League, når Røde Stjerne gæster MCH Arena.