2:2
Júnior Brumado (52")
Vágner Love (93")

FCM deler med OB efter sen udligning

Vagner Love reddede et enkelt point til FC Midtjylland dybt inde i overtiden, da han med sin første scoring for FCM udlignede til 2-2 i søndagens kamp mod OB.

Blot 65 timer efter Conference League-exitten i Grækenland skulle FC Midtjylland forsøge at komme tilbage på sporet i 3F Superliga, hvor holdet kom til Odense med fire kampe i træk uden sejr.

Den stime skulle følgende hold lave om på, hvor der blandt andet var blevet plads til Høegh, Meyer og Dyhr i startopstilling i forhold til den seneste kamp mod PAOK FC.

Start XI (3-5-2): Elias Olafsson, Henrik Dalsgaard, Erik Sviatchenko, Daniel Høegh, Joel Andersson, Nikolas Dyhr, Raphael Onyedika, Evander, Max Meyer, Gustav Isaksen, Junior Brumado.

Opgøret i Odense var lige gennem hele første halvleg, hvor ingen af de to hold for alvor formåede at sætte sig på kampen. I stedet var det en rodet affære med mange frispark og få chancer.

Begge hold fik et par tilbud i løbet af de første 45 minutter, men det var aldrig helt farligt. Bedste chance til FCM tilfaldt Joel Andersson, men svenskeren misbrugte med en skæv flugter. Ellers havde de fleste forsøg fra midtjydernes side været langskud uden for rammen.

I den anden ende fik OB to muligheder kort før pausen, men det forblev ved 0-0 efter første halvleg.

Efter pausen kom der til gengæld gang i målscoringen. Først var det Junior Brumado, som bragte FCM foran. Glæden varede dog kort, da Jebali udlignede syv minutter senere i en situation, hvor FCM-defensiven så lidt ukoordineret ud og ophævede en offside.

Blot øjeblikke efter blev ondt værre, da Erik Sviatchenko uheldigvis tegnede sig for et selvmål ved et hjørnespark tæt under mål. 2-1 til OB efter 62 minutter.

Det var selvfølgelig noget af en bet for FC Midtjylland-mandskabet, der nu skulle jagte en udligning. Det havde holdet problemer med, og først i det 80. minut kom man tæt på.

Det var til gengæld også en kæmpe chance til Gustav Isaksen, men hans hovedstød tæt under mål strøg forbi.

Tre minutter inde i overtiden kom udligningen så, og det var ingen ringere end Vagner Love, der satte sin første scoring for FCM i mål til resultatet 2-2.

Det blev også slutfacit i Odense efter en dramatisk afslutning med chancer i begge ender, men det var altså Love, som blev helten i sidste ende.