Charles (17")
H. Dalsgaard (45")
A. Dreyer (82")

FCM sejrer solidt i Randers

Mål af Charles, Dalsgaard og Dreyer sørgede for en 3-1-sejr mod Randers. Læs her, hvordan det gik til.

Onsdag aften bød på et møde med Randers FC på udebane. En modstander, som FC Midtjylland ikke havde tabt til i 25 indbyrdes opgør i træk. Følgende mandskab var udvalgt til at udbygge den fornemme historik.

Start XI (3-4-3): David Ousted, Henrik Dalsgaard, Daniel Høegh, Mads Døhr Thychosen, Joel Andersson, Paulinho, Charles, Evander, Gustav Isaksen, Anders Dreyer, Junior Brumado.

Randers lagde bedst fra land på hjemmebanen i Kronjylland, men FCM fik afværget det indledende pres og kom stille og roligt ind i kampen rent spillemæssigt.

Det udmøntede sig i kampens første scoringschance, da Gustav Isaksen slap alene igennem efter et kvarters spil. Friløberen blev pareret til indkast, men de cirka 500 medrejsende FCM-fans skulle kun ærgre sig få øjeblikke, før kuglen lå i netmaskerne.

Et langt indkast endte via Henrik Dalsgaards hoved hos Charles, som med et fladt spark fra midten af feltet gjorde det til 1-0. Kort efter var Anders Dreyer tæt på at fordoble føringen, men hans chip sneg sig akkurat forbi mål.

FC Midtjylland sad nu på det hele og var i fuld kontrol. Det blev vekslet til et nyt mål i tillægstiden, hvor Henrik Dalsgaard med en halvheldig afslutning sørgede for 2-0 i pausen.

I begyndelsen af anden halvleg var David Ousted manden til at holde fast i føringen. Den 37-årige keeper, som var tilbage på sin gamle hjemmebane, diskede op med et par gode redninger og sikre indgreb, inden FCM igen genvandt kontrollen på kampen.

Gustav Isaksen fik endnu en stor chance, og der var adskillige hele og halve muligheder til de sortklædte i den sidste halve time af kampen.

Ti minutter før tid lukkede Anders Dreyer ballet med en sikker indersideafslutning efter fornemt forarbejde af Evander, som tog en flot dribletur ned af Randers’ banehalvdel. 3-0.

Dreyer-scoringen blev ikke kampens sidste højdepunkt, da Kehinde pyntede på resultatet med et smukt mål, som gik ind via stolpen.

Derfor endte det hele 3-1 til FC Midtjylland, som dermed udbygger stimen af ubesejrede kampe mod Randers til 26.

Næste opgave for FCM er på mandag, hvor AaB gæster Herning kl. 18.00.