3F Superliga
mandag 29/4 kl. 19:00
Jysk Park
SIF Silkeborg IF
T. Adamsen (17")
A. Klynge (28")
S. Þórðarson (45")
3:0
FCM FC Midtjylland

Stor skuffelse i Silkeborg

En tung 1. halvleg med tre indkasserede mål var mandag aften stærkt medvirkende til et skuffende 3-0-nederlag i Silkeborg.

Forud for mandagens opgør på JYSK Park i Silkeborg havde trænerteamet valgt at skifte formation samt bringe Joel Andersson og Emiliano Martínez i spil fra start.

Efter en jævnbyrdig indledning var det Silkeborg, som først bed fra sig, da Stefan Thordarson efter ti minutter testede Jonas Lössl af med et langskud. En flot parade fra den rutinerede sidste skanse holdt dog stillingen på status quo.

I det 18. minut bragte hjemmeholdet sig foran, da Tonni Adamsen udnyttede en skidt clearing i FCM-feltet. SIF-angriberen var kynisk og sparkede læderet ind til 1-0.

Franculino var millimeter fra at udligne blot ét minut senere, da Cho Gue-sung tippede det unge offensiv-es fri i det lille felt. Landsholdsangriberen fik dog ikke et præcist træf på bolden, som gik et stykke forbi. En stor mulighed misbrugt.

Værterne udbyggede med 30′ på stadionuret, da Alexander Lind med en fiks aflevering sendte Anders Klynge alene igennem. SIF-midtbanespilleren lagde kuglen højt i nettaget til 2-0.

Kort før pause blev ondt værre, da Stefan Thordarson scorede på et hårdt vristspark ved feltkanten. Grumme 45 minutter for et hårdtprøvet midtjysk mandskab, som måtte gå til pause bagud 3-0.

2. halvleg blev en chancefattig affære, hvor Oliver Sørensen stod for den største mulighed med et hovedstød få meter fra mål.

Det forblev dog en aften til glemmebogen og en kold spand vand i ansigtet hen imod afslutningen på sæsonen, hvor spillet ikke levede op til den fantastiske støtte fra et tætpakket og udsolgt awayafsnit.

Allerede søndag kan pletten dog vaskes af, når Brøndby venter i en kolossal vigtig kamp på MCH Arena, hvor der fortsat er alt at spille for.

Start XI (3-4-3): Jonas Lössl, Henrik Dalsgaard, Ingi Ingason, Mads Bech, Juninho, Joel Andersson, Emiliano Martínez, Oliver Sørensen, Darío Osorio, Cho Gue-sung, Franculino Djú.

Indskiftninger: Charles (46′), André Rømer (46′), Armin Gigovic (63′), Ola Brynhildsen (63′), Adam Gabriel (80′).

Expected Goals

Se Expected Goals for begge hold og alle spillere i kampen

Silkeborg IF SIF
3:0
FC Midtjylland FCM

Spillerstatistik

Se kampstatistik for alle spillere i kampen

Heatmap/Touchmap

Se positionering og boldberøringer for alle spillere i kampen

Silkeborg IF SIF
3:0
FC Midtjylland FCM

Holdstatistik

Se kampstatistik for begge hold i kampen

Silkeborg IF SIF
3:0
FC Midtjylland FCM