Klubben

Åbningen af Premium Lounge by &Tradition var en succes – nu fortsætter arbejdet

En 2-0-sejr over F.C. København og en succesfuld åbning af den nye Premium Lounge by &Tradition. Søndag går det løs igen, når de nye faciliteter på MCH Arena skal i brug for anden gang.

15/03/24
Christian Rothausen
Foto: Sebastian Uth

Det var ikke blot på grund af ny stadionrekord og en 2-0-sejr over FCK, at forrige fredag blev en begivenhedsrig dag.

Aftenen bød nemlig også på åbningen af Premium Lounge by &Tradition og de 11 nye skybokse på MCH Arena. Et byggeri, der fik foretaget sine første spadestik den 22. juni 2022 efter at være blevet præsenteret på et pressemøde om Vision 2025 tilbage i august 2021.

Og nu står det der så – de nye faciliteter på hjemmebanen i Herning. Dermed er det også tid til at gøre status på selve åbningsdagen, der var en succes, og samtidig gav vigtig viden om det fortsatte arbejde.

– Det var en fantastisk aften, som spillerne gjorde deres til at gøre nærmest magisk med 2-0-sejren over FCK, siger kommerciel direktør i FCM, Jacob Jørgensen, og fortsætter:

– Selve premieren forløb godt, og vi fik masser af ros for de nye rammer samt mad og vine. En åbningsdag giver os jo en masse feedback, og selvfølgelig er der også ting, vi skal forbedre. Sådan vil det nok altid være, når man åbner noget nyt, særligt når vi sætter overliggeren så højt.

– Men overordnet gik det rigtig godt. Allerede mod Vejle på søndag kan vi dog love, at det bliver endnu bedre. Vi vil hele tiden arbejde på at blive endnu skarpere for at forfine oplevelsen, siger Jacob Jørgensen.

Også Jessica Lie, som er Hospitality Manager i FCM og ansvarlig for driften af den nye lounge og de nye skybokse, lærte flere ting på åbningsdagen.

– Det var særligt at se det hele tage form. Efter den lange klargøring og de mange timer, vi har lagt, var det en belønning at betragte vores gæsters smil og begejstring samt høre latter og glade samtaler fylde rummet.

– Der var noget logistik, der ikke fungerede som ønsket i praksis. Derfor glæder jeg mig til at vise alle vores gæster på søndag, at vi hele tiden forbedrer oplevelsen, fortæller Jessica Lie.

Der er kickoff mod Vejle Boldklub kl. 17.00. Opgøret er det sidste i Grundspillet af 3F Superliga, inden der venter et utroligt spændende slutspil om det danske mesterskab.