Vejle besøger MCH Arena
Billetsalget er startet

Klubben

Adgang til alle hjemmekampe med BilletFlex – første måned er gratis

Der venter en spændende forårssæson lige om hjørnet med fede kampe på stribe. Med vores BilletFlex-abonnement er du sikker på at få adgang til alle hjemmekampe – og lige nu kan du få første måned gratis.

10/02/24
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Om cirka tre uger – fredag den 1. marts kl. 19.00 – går det løs på MCH Arena, når F.C. København kommer på besøg til et brag af en første hjemmekamp i 2024. Inden da spiller vi to udekampe mod Brøndby IF og AGF, så det bliver en fed start på forårssæsonen.

Vi oplever stor efterspørgsmål på billetter for tiden, så skal du være sikker på at få billet til alle hjemmekampe – herunder braget mod F.C. København – kan du med fordel købe vores BilletFlex-abonnement.

Med BilletFlex betaler du et fast beløb hver måned (fra 159 kr.), og dermed får du adgang til at trække en gratis billet til alle hjemmekampe. BilletFlex’ere har mindst 48 timers førsteret til at trække billetter, inden det officielle billetsalg starter, og dermed er du sikker på at kunne komme ind til alle kampe – såfremt du trækker din billet, inden der eventuelt bliver udsolgt.

Få første måned gratis

Helt ekstraordinært får BilletFlex’ere mulighed for at trække billet til FCK-kampen en hel uge, før det officielle billetsalg starter. Det betyder, at BilletFlex’ere kan trække billet allerede fra mandag den 12. februar kl. 10.00. Det officielle billetsalg starter mandag den 19. februar kl. 10.00.

Samtidig kører vi lige nu en kampagne, hvor du kan få den første måned gratis. Du skal blot bruge kampagnekoden “GRATISMÅNED“, når du opretter dit BilletFlex-abonnement. Sidste chance for at oprette et BilletFlex-abonnement med første måned gratis er mandag den 19. februar.

Se en videoguide til at bruge rabatkoden i playeren ovenfor.

BilletFlex-abonnementet fortsætter, indtil du selv opsiger det, og dermed har du også adgang til at trække billet til alle andre hjemmekampe på MCH Arena – det gælder både kampene i Mesterskabsspillet og kampene i de kommende sæsoner.

OBS. Der er seks måneders binding på BilletFlex-abonnementet.

Mere om BilletFlexKøb BilletFlex