Akademiet

Ændringer på cheftrænerposten hos U17 og U19

Til den kommende sæson vil der ske ændringer på cheftrænerposten for U17 og U19.

13/07/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Til den kommende sæson sker der ændringer på cheftrænerposten for FC Midtjyllands to ældste akademihold.

Kenneth Andersen, som blandt sine mange bemærkelsesværdige bedrifter netop har ført U19-holdet til det tiende danske mesterskab, fortsætter sit virke i CD Mafra, hvor han får en central rolle med henblik på at styrke samarbejdet mellem de to klubber.

Ny U19-cheftræner bliver Allan K. Jepsen, som det seneste år har bevist sig som øverst ansvarlig på U17-mandskabet.

– Allan har på meget kort tid integreret spillestil såvel som FCM-udtryk og -DNA på U17-holdet. Efter sommerferien ser vi frem til at følge ham på U19, og det er med stor glæde, at Allan har valgt at indtræde i den rolle fremadrettet, fortæller akademichef Flemming Broe.

Til at erstatte Allan K. Jepsen på U17-holdet hiver FC Midtjylland en gammel kending hjem i form af Mathias Rahbek, der tiltræder fra en stilling som cheftræner for SønderjyskE U17. Den talentfulde fodboldtræner har tidligere stået i spidsen for FCM U14 og U15, ligesom han også har været assistenttræner for U17-drengene.

Nu får han altså det øverste ansvar for de næstældste akademister.

– Vi er rigtig glade for at tilknytte Mathias i Midtjylland igen, hvor han kommer til at overtage en vigtig post i klubben. Vi kender Mathias og ved, hvad han står for, og nu kommer han tilbage med endnu mere erfaring efter at have dygtiggjort sig i SønderjyskE, siger Flemming Broe.

Både Allan K. Jepsen og Mathias Rahbek vil blive introduceret nærmere som henholdsvis U19- og U17-cheftræner i de kommende dage.