Klubben

Alle mand i sort og rødt

Sammen skal vi stå i sort og rødt og skabe den fedeste kulisse og opbakning til pokalfinalen på Brøndby Stadion. Ulveshoppen klæder dig på med masser af pokalmerchandise.

23/05/22
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Torsdag den 26. maj kl. 15.00 spiller vi finale i Sydbank Pokalen mod OB på Brøndby Stadion.

Ulveshoppen er klar med et stort udvalg af officielt pokalfinalemerchandise, så du kan blive helt klar til finalen. Vores pokalmerchandise omfatter bl.a. T-shirts, spillertrøjer, sweatshirts, caps og meget andet.

Ulveshoppen kører lige nu et tilbud på vores lækre T-shirts, som er lavet i samarbejde med Jack & Jones. Skal du have trøjer til venner eller familie, så hop ind på ulveshoppen.dk, så I kan stå sammen på tribunen og vise, hvem I støtter.

Tilbud på T-shirts (Pokalfinale 2022):

  • 1 stk. 200,-
  • 2 stk. 300,-
  • 3 stk. 400,-

Du kan finde dit pokalmerchandise på ulveshoppen.dk eller i Ulveshoppen på MCH Arena søndag den 22. maj fra kl. 15.00 i forbindelse med sæsonens sidste hjemmekamp, hvor Randers FC kommer på besøg.

Hvis du ikke når at købe dit pokalmerchandise inden finalen, vil Ulveshoppen være at finde i fanzonen før pokalfinalen med en stor merchandiseshop ved siden af Brøndby Stadion. Her er der åbent fra kl. 11.00 og frem til kampstart.

OBS. Skal du sikre dig dit pokalmerchandise inden afrejse mod pokalfinalen, er sidste chance for online bestilling mandag den 23. maj.

Køb dit pokalmerchandise