Førsteholdet

André Rømer vender tilbage til FC Midtjylland

Den tidligere akademi- og førsteholdsspiller, André Rømer, vender tilbage til FC Midtjylland, hvor han bliver udstyret med en treårig aftale.

14/07/23
Mads Jakobsen
Foto: FC Midtjylland

Efter ti år i FCM – først på akademiet og sidenhen førsteholdet – rykkede André Rømer i 2018 teltpælene op og skiftede til OB. Sidenhen er det blevet til ophold i både Randers FC og senest IF Elfsborg, men nu vender den alsidige spiller tilbage til det midtjyske.

– André er i færd med sin tredje sæson i Elfsborg, hvor han siden sin ankomst både har spillet fast og indtaget en lederrolle. Vi kender André, og han kender os. Vi får nu en modnet spiller hjem, som deler vores værdisæt og det, vi står for, siger Svend Graversen.

Gensynet med André Rømer har en vis form for nostalgi over sig, og skaber minder om det mesterskabsafgørende mål mod FCK i 2015 samt de mere end 150 kampe i Midtjylland-trøjen.

– Det øger samtidig konkurrencen på holdet, og det er vigtigt forud for en sæson, hvor vi skal gøre os gældende både nationalt og i Europa. Vi er glade for at kunne hente André hjem fra Sverige, hvor han har gang i en flot sæson med Elfsborg, som fører Allsvenskan, fortæller sportschefen.

IF Elfsborg ligger i øjeblikket på førstepladsen i Sveriges bedste fodboldrække, hvor André Rømer er en stor profil på holdet.

– På mit højeste niveau

Midtbanespilleren glæder sig over skiftet tilbage til Midtjylland og fortæller, at han er blevet en mere moden og bedre spiller.

– Det var en nem beslutning at takke ja til Midtjylland. Jeg har været ni år i klubben, så vi kender hinanden, siger Rømer og fortsætter:

– Jeg er mere selvsikker og moden i dag. Jeg har udviklet mig meget som spiller og menneske, og jeg er på mit højeste niveau netop nu.

– Jeg vil vinde flere titler. Det er både min og klubbens ambition. Vi går en spændende sæson i møde, hvor vi skal ud i Europa, og personligt mangler jeg en pokaltitel, så det er også et mål, siger den 29-årige midtbanespiller.

Fremover må Elfsborg altså undvære André Rømer, der nu er på kontrakt i FCM for de næste tre år. Han får nummer 2 og slutter sig til holdet den 30. juli.

Billetsalget til Hvidovre- og Conference League-kampen er åbnet

I næste uge sparker vi for alvor 23/24-sæsonen i gang, og der venter tre kampe i træk på MCH Arena i 3F Superliga og Conference League.

De to første kampe ligger fast, og derfor er billetsalget til disse kampe netop åbnet.

Køb billetter her