Billetinfo
Se info om billetsalg til forårets første hjemmekampe

Førsteholdet

Aral Simsir forlænger med FC Midtjylland

Det 20-årige offensive talent har underskrevet en ny femårig aftale.

07/07/22
Mads Jakobsen
Foto: Daniel Stentz

Aral Simsir tørner i denne sæson ud for FK Jerv, hvor han tilegner sig værdifuld seniorerfaring i den bedste norske række, og nu har den tyrkiske U21-landsholdspiller skrevet under på en kontraktforlængelse til 2027 med FC Midtjylland.

– Aral har unikke kvaliteter på bolden og i det offensive spil. Det har vi set i U19 Ligaen og på højeste niveau i ungdommens Champions League. Vi følger ham tæt i Eliteserien, hvor han lærer hver dag, og vi tror på, at han kan tage næste skridt i sin udvikling, fortæller sportschef Svend Graversen.

Den nye kontrakt vækker ligeledes glæde hos Simsir.

– Jeg sætter stor pris på den tillid, som alle i Midtjylland har vist mig gennem årene. Det har været specielt og godt for min udvikling, og jeg er både glad og stolt over forlængelsen, lyder det fra den driblestærke offensivspiller.

– Det er lærerigt at spille seniorfodbold i Norge, og jeg skal fortsætte med at lægge på mit spil. Min force er klart med bolden ved fødderne, men jeg arbejder hårdt på at blive dygtigere uden og blive en mere komplet spiller.

Simsir udlejes til norsk fodbold

Aftalen med den norske klub gælder resten af året, mens den nye kontrakt løber til den 30. juni 2027, og Simsir har et klart mål, når han vender tilbage til FCM efter årsskiftet.

– Jeg håber, at jeg kan spille mig ind på holdet og få mit gennembrud. Jeg har været gennem hele akademiet, så det vil være specielt for mig at tage det sidste skridt.

Det 20-årige offensive talent kom til FC Midtjylland i 2017. Siden har han været blandt profilerne på akademiet, og han har vist sig flot frem i UEFA Youth League, hvor U19-holdet senest nåede kvartfinalen, og hvor Simsir noterede sig for syv mål i seks kampe. På seniorplan er det blevet til seks optrædener for FCM, hvor han scorede i pokalkampen mod Kjellerup IF.

Simsir har spillet 12 kampe for FK Jerv, der ligger næstsidst i Eliteserien. Her er det blevet til én scoring og tre oplæg.