Akademiet

Assiststærk og målfarlig offensivspiller skriver akademikontrakt

Det unge offensiv-es, Benjamin Mujkanovic, skriver under på sin første kontrakt med FC Midtjylland. En aftale, der glæder både hovedpersonen selv og akademichef Flemming Broe.

08/05/24
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

Den målfarlige offensive midtbanespiller, Benjamin Mujkanovic, skriver under på sin første akademikontrakt.

Det 15-årige talent, som både laver flittigt med assists og mål, har blandt andet en fortid i Bramdrupdam IF, Kolding IF og Sønderjyske, inden tilværelsen i det sydjyske blev byttet ud med FC Midtjylland.

Hvad betyder det for dig at skrive under på den her kontrakt?

– Det betyder meget at skrive under på min første kontrakt. Det her er en stor milepæl, og jeg er både glad og stolt over, at klubben ser potentiale i mig. Nu glæder jeg mig til at se, hvad fremtiden i FC Midtjylland bringer, fortæller en glad Benjamin Mujkanovic.

Hvad ønsker du at forbedre i dit spil i løbet af de næste år?

– Mit fokus og arbejde er blandt andet på at få flere afslutninger og mere selvtillid til at se mine egne chancer først. Derudover ønsker jeg at både forbedre og udnytte min fysik bedre.

Hvilken professionel fodboldspiller lader du dig inspirere af – og hvorfor?

– Jeg har altid set meget op til Lionel Messi. Han har været mit største idol, selv da jeg var helt lille. Grunden til, at jeg peger på ham, er hans spillestil, og især fordi han er venstrebenet ligesom jeg selv, siger Benjamin Mujkanovic

Akademichef Flemming Broe siger følgende om Benjamin Mujkanovic:

– Benjamin er en dygtig tekniker med et stærkt venstreben. Samtidig er han dygtig offensivt i en mod en-situationer, og han har en evne til både at lave mange assists og mål. For eksempel blev han vores topscorer ved et internationalt stævne med U15 tidligere på sæsonen, siger Flemming Broe og fortsætter:

– Vi er glade for, at Benjamin har dedikeret sin fremtid til FC Midtjylland. Han har et stærkt mindset og en stor tro på egne evner. Nu skal vi sammen udvikle ham yderligere.