Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Klubben

Begrænset tilskuerkapacitet til CL-kampen mod Atalanta

I onsdags forlængede regeringen de nuværende corona-restriktioner frem til og med den 31. oktober, og det får betydning for vores hjemmekamp mod Atalanta.

09/10/20
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Når vi tirsdag den 21. oktober tager imod Atalanta på MCH Arena i klubbens første kamp i Champions League-gruppespillet nogensinde, bliver det desværre under de nuværende restriktioner, hvor det maksimalt er tilladt at være 500 personer på stadion.

Fra kampene i 3F Superligaen kender vi allerede til restriktionerne, der gør, at vi kun kan invitere 300 sponsorer/sæsonkortholdere ind til kampene, men til kampene i Champions League vil antallet desværre være markant mindre.

Afviklingen af CL-kampe kræver et større setup, og derfor går endnu flere af de 500 pladser på stadion til personer, der deltager i kampafviklingen. Der kommer endnu flere spillere/officials fra udeholdet, og der vil være endnu flere pressefolk på stadion. Der stilles også større krav til sikkerheden i form af vagter og kontrollører, ligesom UEFA selv tager en del af pladserne.

Alt dette betyder, at der vil være meget få pladser tilbage på stadion, og disse pladser vil gå til vores allerstørste samarbejdspartnere og få gæster.

Det betyder desværre også, at vores sæsonkortholdere til kampen mod Atalanta ikke får mulighed for at benytte deres forkøbsret på billetter, da der simpelthen ikke kommer billetter til salg.

Vi håber naturligvis, at restriktionerne bliver lempet efter den 31. oktober, så vi kan have flere tilskuere på lægterne til kampene mod Ajax (3/11) og Liverpool (9/12).

Vi informerer nærmere om tilskuersituationen, når vi ved mere.