Klubben

Behold dine optjente point i vores nye app

I næste uge forventer vi at kunne lancere vores nye app, og du har mulighed for at få dine optjente point med over i den nye app.

08/10/20
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Som de fleste faste brugere af vores app har noteret sig, har der desværre i de seneste uger været nogle tekniske udfordringer, som har gjort, at der ikke har været noget indhold i app’en. Vi er derfor glade for at kunne fortælle, at vi forventer at lancere vores nye app i næste uge.

Lanceringen af næste version af app’en følger FC Midtjyllands nye hjemmeside, som har fået et markant løft med fokus på at give fans og følgere meget mere indsigt i data og statistikker – samtidig med, at den generelle brugeroplevelse er løftet.

Få dine point med over

Som bruger i vores gamle app har du løbende optjent nogle point, som du har kunnet bruge på at deltage i f.eks. lodtrækninger om gavekort, billetter og andre præmier. Vi kan desværre ikke flytte brugerne med over i den nye app, men du kan alligevel få dine point med over.

Er du interesseret i at få dine point med over i den nye app, skal du indsende dine point til os, så vi kan overføre dem til dig. Deadline for at indsende dine point er onsdag den 14. oktober kl. 12.00.

Indsend dine point her