Sponsoreret

Bella Sky er hjemmebane på udebane

I FC Midtjylland optimerer klubbens stab og specialister hele tiden på alle processer – det gælder også, når Superliga-holdet spiller på Sjælland. Her bor holdet inden kampene på Hotel Bella Sky, og her gør man alt for at skabe en hjemmebane på udebane.

13/06/23
Morten Ambo
Foto: Nikolaj Kramer

Hotel Bella Sky er et ikonisk hotel, og det er samtidig fast base for FC Midtjyllands Superliga-hold forud for alle udekampe på Sjælland. Her bor spillerne individuelt på værelse i et af hotellets to tårne samtidig med, at de bliver forkælet med den optimale kost frem mod kamp.

Samarbejdet med hotel Bella Sky er baseret på en gensidig forståelse for, at alle små detaljer gælder og en ambition om at give spillerne en tryg base og en følelse af “hjemme”. Bella Sky er blevet holdets hjemmebane på udebane.

Senest holdet var på Bella Sky, var vi med. Se filmen ovenfor og få et indblik i forberedelserne.

Hvis du overvejer en tur til København, så har Bella Sky naturligvis rigtig mange muligheder – du finder et rigtigt godt tilbud på et gourmetophold via linket nedenfor.

Se tilbuddet her

Vind et gourmetophold

I anledningen af, at vi har forlænget vores gode partnerskab med Hotel Bella Sky, kan du vinde netop et gourmetophold for to personer.

Konkurrencen foregår på Hotel Bella Skys Instagram, og den heldige vinder og en ledsager vil blive forkælet med en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige med SUKAIBA’s nye 7-retters menu, der fusionerer smag, kreativitet og innovation. Efter middagen kan I trække jer tilbage og nyde en afslappende overnatning på Hotel Bella Sky, hvor der næste morgen følger en morgenmadsbuffet, der byder på et bredt udvalg af delikatesser.

Du deltager i konkurrencen via linket nedenfor – vinderen trækkes fredag den 23. juni.

Deltag i konkurrencen her