Klubben

Billetinfo om Brøndby-kampen på MCH Arena

Søndag den 5. maj venter Brøndby IF på MCH Arena i et topbrag i Mesterskabsspillet. Se billetinfo om kampen her.

16/04/24
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Mesterskabsspillet er i fuld gang, og de store opgør venter som perler på en snor. Næste kamp på MCH Arena er mod Brøndby IF, som vi pt. deler førstepladsen i 3F Superliga med. Kampen spilles søndag den 5. maj kl. 18.00.

Det åbne billetsalg til kampen starter mandag den 22. april kl. 10.00, men allerede fredag den 19. april kl. 10.00 åbner vi for, at alle BilletFlex’ere kan trække billet til kampen.

Billetterne til vores kampe er eftertragtede, og de senest fire ud af fem kampe på MCH Arena har været helt udsolgt, så skal du være sikker på at få plads til kampen mod Brøndby IF, så anbefaler vi, at du køber vores BilletFlex-abonnement.

Hvad er BilletFlex?

Med BilletFlex betaler du et fast beløb hver måned (fra 159 kr.), og dermed får du adgang til at trække en gratis billet til alle hjemmekampe. BilletFlex’ere har mindst 48 timers førsteret til at trække billetter, inden det officielle billetsalg starter, og dermed er du sikker på at kunne komme ind til alle kampe – såfremt du trækker din billet, inden der eventuelt bliver udsolgt.

BilletFlex-abonnementet fortsætter, indtil du selv opsiger det, og dermed har du også adgang til at trække billet til kampene i næste sæson, som forhåbentligt – udover 3F Superliga-kampene – også byder på europæiske kampe og pokalkampe.

OBS. Der er seks måneders binding på BilletFlex-abonnementet.

Du kan læse mere om BilletFlex nedenfor, hvor du også kan købe BilletFlex-abonnementet, så du er sikker på en plads til resten af kampene i Mesterskabsspillet.

Mere om BilletFlexKøb BilletFlex