Klubben

Billetsalget til kampene mod Sporting CP og Brøndby IF er åbnet

Om præcis 14 dage venter årets første kamp på MCH Arena, når vi tager imod Sporting CP i Europa League. Kun fire dage senere venter Brøndby IF også på hjemmebane, og billetsalget til begge kampe er netop startet.

09/02/23
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

Et spændende kampprogram og en række utrolig vigtige kampe står for døren, når vi inden længe sparker forårssæsonen i gang. Vi starter med to udekampe i Europa League og 3F Superliga, og derefter venter to kampe i træk på MCH Arena.

Torsdag den 23. februar kl. 18.45 tager vi imod portugisiske Sporting CP i returkampen i knockout-playoffrunden i Europa League, og blot fire dage senere – mandag den 27. februar kl. 19.00 – venter Brøndby IF i 3F Superliga. Hvilken start på MCH Arena i 2023!

BilletFlex’ere har nu haft førsteret til at trække billetter, og derfor er det åbne billetsalg nu i gang. Vi opfordrer stadig alle BilletFlex’ere til at få trukket sin billet i god tid, hvis man ved, at man kommer til kampene, da vi ikke kan garantere en plads, hvis der skulle blive udsolgt.

Sæsonkort er gældende

Sæsonkort gælder naturligvis til Brøndby-kampen, men de er også gældende til Sporting-kampen, og sæsonkortholdere skal derfor ikke trække billet. Enkelte sæsonkortholdere kan ikke sidde på deres faste pladser, da UEFA inddrager en mængde pladser på stadion, men de berørte sæsonkortholdere har allerede fået direkte besked.

Kan du som sæsonkortholder ikke komme, så husk at få frigivet din plads senest 48 timer før kampstart, så en anden kan få glæde af den, og du samtidig kan få registreret et fremmøde.

Alle pladser på stadion til de europæiske kampe er siddepladser, og derfor er pladserne på C.C. Contractor-tribunen siddepladser til Sporting-kampen.

Der er som altid åbent i Vestjysk Bank Fanzonen omkring MCH Arena to timer før begge kampe. Du kan se programmet for begge kampdage og købe billet via linkene nedenfor.

OBS. Der kan maksimalt købes 10 billetter til hver kamp, og skal du købe billet til Brøndby-kampen, skal du tidligere have købt billet til en kamp på MCH Arena.

Sporting-kampenBrøndby-kampen

Billetter til udebaneafsnittet

Salget af billetter til udebaneafsnittet til de to kampe administreres selv af henholdsvis Sporting CP og Brøndby IF. Ønsker du at købe billetter til udebaneafsnittet, skal du derfor købe dem gennem den pågældende klub.

ID skal fremvises til Sporting-kampen

Vi har skærpet sikkerhedstiltagene til europæiske kampe på MCH Arena, og konkret betyder det, at man skal fremvise et gyldigt ID, f.eks. sundhedskort, kørekort eller lignende ved indgangene til stadion. Det er ikke et krav, at navnet på billetten matcher navnet på ID’et.