Klubben

Billetsalget til OB-kampen er åbnet

Vi har netop åbnet billetsalget til fredagens 3F Superliga-premiere mod OB på MCH Arena. Her er alt du skal vide, hvis du ønsker billet til kampen.

14/07/21
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

På fredag den 16. juli kl. 19.00 åbner vi 3F Superliga på hjemmebane mod OB. Sæsonkortholdere og sponsorer har nu haft mulighed for at trække deres billetter, og derfor kan vi nu åbne for det almindelige billetsalg.

Vi er stadig underlagt retningslinjerne i Superligaordningen, og derfor er der nogle forhold, som du skal være opmærksom på, hvis du ønsker billet til kampen.

Køb billet her

Eget navn på billetten

Alle billetter skal være personificerede. Det betyder, at dit eget navn skal fremgå af billetten. Det er derfor vigtigt, at du på forhånd har oprettet en konto i vores billetsystem i dit eget navn og med din egen e-mail, hvis du ønsker at købe billet.

Når du så skal købe billetten, kan du i indkøbskurven tildele billetten til dig selv.

Du kan godt købe flere billetter ad gangen, men husk at alle, du køber billet til, også skal have oprettet en konto i billetsystemet på forhånd, så du kan tildele billetterne til dem også.

Ovenstående regler er en del af en effektiv smitteopsporing, såfremt der skulle opstå smitte blandt folk på stadion.

Har du ikke en konto i billetsystemet i dit eget navn og med din egen e-mail, skal du oprette en konto først.

Opret konto her

Udebaneafsnittet er for FCM-fans

Det er ikke tilladt for udeholdets fans at komme til kampe under Superligaordningen.

Derfor er det normale udebaneafsnit på MCH Arena også kun for FCM-fans, og man kan derfor trygt købe billet til det afsnit og stadig sidde sammen med andre FCM-fans.

OBS. Fra 1. august er det igen tilladt at have udebanefans.

Fremvisning af coronapas

Som en del af retningslinjerne for at komme på MCH Arena skal du kunne fremvise et gyldigt coronapas. Et coronapas er en dokumentation for, at du enten er færdigvaccineret, testet negativ med en PCR-test (indenfor 96 timer), testet negativ med en kviktest (indenfor 72 timer) eller tidligere har været smittet.

Vi anbefaler at downloade app’en “Coronapas” fra Sundhedsministeriet, da det er den hurtigste måde at vise et coronapas på, så vi undgår for meget ventetid ved indgangene.

Der er ikke krav om fremvisning af coronapas for børn under 16 år, men vi anbefaler at gøre det alligevel af hensyn til andre tilskuere på stadion. Er du fritaget for at vise coronapas eller for at blive testet, skal du kunne fremvise en officiel dokumentation fra Sundhedsministeriet herfor – ellers vil du ikke blive lukket ind på MCH Arena.

Husk også at medbringe gyldigt ID, f.eks. sundhedskort, kørekort eller lignende.

Øvrige retningslinjer på stadion

Der kan være flere ting, du ønsker svar på, hvis du skal på stadion til OB-kampen. Vi har samlet alt det vigtigste information på vores coronaside, hvor du kan få svar på dine spørgsmål om bl.a. mundbind, parkering, værdikuponer og meget mere.

Se alle retningslinjer

Billetter til Celtic-kampen

Onsdag den 28. juli kl. 19.45 tager vi imod Celtic FC på MCH Arena i 2. kvalifikationsrunde til gruppespillet i Champions League. Sæsonkortholdere er i gang med at trække/købe billet til kampen, da de har førsteret til billetter.

Trækker sæsonkortholderne ikke alle billetter, vil de naturligvis gå i løssalg. Vi ved endnu ikke, hvornår et eventuelt løssalg starter, men det vil vi melde ud, så snart det er på plads.