Førsteholdet

Bo Henriksen: De var dygtigere end os

Cheftræneren erkender nederlaget til dygtige PSV Eindhoven og roser samtidig spillernes reaktion efter tre scoringer imod på blot et kvarter.

04/08/21
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

PSV blev for stor en mundfuld, da Philips Stadion i Eindhoven i går aftes dannede rammen om det første af to opgør om en plads i playoff-runden til Champions League. Efter en fin begyndelse på kampen, hvor Raphael Onyedika havde et fornuftig forsøg, scorede værterne tre gange på et kvarter og fyrede op under et i forvejen feststemt hollandsk publikum.

– Vi var fuldt bevidste om, at PSV er et rigtig dygtigt fodboldhold, og de var dygtigere end os i går. Det må vi bare erkende. Jeg kunne godt have ændret i opstillingen undervejs i de første 45 minutter, men alle mand arbejdede hårdt og gav sig fuldt ud, fortæller Bo Henriksen.

– Selvom vi kommer ned med tre mål og bliver straffet hårdt, hiver drengene sig selv op og knokler videre. Det er én af de ting, vi skal tage med os.

Et skud tilbage i bøssen

Tirsdag kl. 20.00 gælder det returopgøret på MCH Arena, og selvom udgangspunktet er vanskeligt, så garanterer cheftræneren, at hjemmeholdet vil spille chancen.

– Vi skal sætte en god præstation sammen i returopgøret. Det bliver næppe en nem opgave mod et stærkt PSV-mandskab, men vi stiller kompetitivt til start og kan forhåbentlig give dem kamp til stregen på MCH Arena. Nu skal vi gøre status på truppen inden fredagens kamp i 3F Superliga, og selvom vi bøvler med corona, vil vi gøre vores bedste for at ramme topniveauet foran vores fans, lyder det.

3F Superliga
søndag 5/5 kl. 18:00
FC Midtjylland FCM
Brøndby IF BIF
MCH Arena
Billetsalget starter 22/4 kl. 10:00