Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Akademiet

Brandvarme U19 møder svære Horsens

Optakt: Kan de godt organiserede østjyder afspore FCM-lokomotivet?

28/10/22
Karsten Vestergaard
Foto: Daniel Stentz

I seneste spillerunde 7-1-pulveriserede det ældste Akademihold lokalrivalerne fra Silkeborg, og for FCM U19’s skyld må man håbe, at de ikke nåede at brænde alt krudtet af på Jysk Park.

Der bliver nemlig brug for både offensiv finesse og defensiv påpasselighed, når FCM U19 lørdag tager imod AC Horsens’ talenter.

Østjyderne er i færd med at sætte en rigtig fin sæson sammen, og ligger efter ti kampe lunt placeret i U19 Ligaens midterfelt med 14 point. Horsens har i deres to seneste kampe spillet 1-1 mod Silkeborg og Brøndby

– Jeg forventer at det bliver en hård kamp, hvor vi kommer på arbejde for at bryde Horsens ned. Jeg har stor respekt for den måde, de gør tingene på, og som hold er de vanskelige at spille imod, svære at få hul på, samtidig med at de er rigtig dygtige på omstillinger, fortæller Kenneth Andersen.

Andersen behøver ikke se længere tilbage end den seneste hjemmekamp mod AC Horsens, for at blive mindet om at ”Den Gule Fare” er en notorisk vanskelig modstander – ved den lejlighed sled FCM’erne sig til en 1-0 sejr på en scoring efter en standardsituation.

FCM-træneren kan dog med tilfredshed notere sig at hans eget hold også er i en rigtig stærk forfatning med seks sejre af streg, Derfor gælder det i høj grad bare at om at fortsætte det gode arbejde, siger han:

– Jeg vil se det udtryk, vi har vist i de seneste kampe, hvor vi arbejder hårdt og har respekt for modstanderne, og så vil jeg gerne se en offensiv indstilling hvor spillerne løber rigtig meget for hinanden og får skabt de nødvendige afslutninger, udtaler Kenneth Andersen.

Et par spillere døjer med småskavanker, men fraset langtidsskadede Gabriel Kehinde ventes alle mand klar til kamp lørdag kl. 13 på EDC Arena.

Stream kampen her