Førsteholdet

Daniel Høegh skifter til Randers FC

Forsvarsspilleren skifter efter to sæsoner i FC Midtjylland til Randers FC på en permanent aftale.

19/07/22
Christian Rothausen
Foto: Getty Images

Daniel Høegh kom til FC Midtjylland fra hollandske SC Heerenveen i sommertransfervinduet 2020. Knap to år efter skifter den 31-årige midterforsvar nu til Randers FC på en fast aftale.

Skiftet kommer på baggrund af et ønske fra spilleren om et kontinuerligt forløb med fast spilletid. I denne sæson er konkurrencen om en fast plads i FCM-forsvaret hård, og derfor er klubben i fællesskab nået frem til en god løsning for Daniel Høegh.

– Først og fremmest er Høegh en rigtig god fyr, som vi har været virkelig glade for både som spiller og person. Han har altid været en god repræsentant i FCM, og vi glæder os til at følge ham på sin nye færd, siger Svend Graversen og fortsætter:

– Vi har haft en god dialog med Høegh og er nået frem til denne løsning i fællesskab.

Daniel Høegh fortæller også om skiftet til Randers, mens han på samme tid sætter ord på tiden i det midtjyske.

– Jeg har ytret ønske om at få en større rolle end den, jeg var tiltænkt i Midtjylland. Der tror jeg, at chancen i Randers passer godt til det behov. Derfor har vi heldigvis fundet en løsning, så jeg kan få lov til at tage dertil, siger Daniel Høegh og fortsætter:

– Det har været nogle begivenhedsrige sæsoner her i FCM, hvor vi har spillet både Champions League, Europa League og Conference League, mens vi også har kæmpet med om mesterskaber og vundet en pokaltitel. Det har været to gode år, hvor jeg har nydt at komme til træning hver eneste dag. Jeg vil på ingen måde have været tiden i FCM foruden.

Under sin tid i FCM nåede Daniel Høegh at vinde den danske pokalturnering. Han startede inde i finalen mod OB den 26. maj, hvor midtjyderne vandt efter straffespark.

I alt blev det til 33 kampe i FCM-trøjen, inden turen altså nu går nordpå til Randers.

FC Midtjylland ønsker Daniel Høegh alt det bedste for fremtiden og siger tak for indsatsen.