Førsteholdet

Debutanter stemmer i kor: Fansene fortjente en sejr

Ola Brynhildsen og Mads Bech Sørensen roser fansene efter den første optræden på MCH Arena. Begge debutanter ærgrer sig over ikke at kunne give de fremmødte tre point.

04/09/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Ola Brynhildsen skulle kun bruge 26 minutter af sin FC Midtjylland-karriere på at score sit første mål på MCH Arena. I midten af 2. halvleg nettede den norske 9’er for anden gang i opgøret, men denne gang blev aktionen underkendt for offside.

– Jeg troede selv, jeg lige præcis var på den rigtige side, da jeg modtog bolden, så min overbevisning var faktisk, at målet ville blive godkendt. Det blev det ikke, og det er en ærgerlig melding at få. Både for mig personligt, men også fordi at 2-0 på det tidspunkt nok havde lukket kampen, siger Ola Brynhildsen.

Den nye FCM’er trådte ind på MCH Arena for første gang, og her oplevede han en flot støtte fra lægterne, som ikke gik ubemærket hen.

– Det var utroligt fedt at opleve fansene på MCH Arena. Der var en fantastisk stemning, og det er et virkelig fint stadion, så jeg glæder mig til at skulle spille her mange gange fremover.

– Den flotte støtte, vi modtog, gør også resultatet ekstra bittert. Jeg føler, vi fortjente mere, men vi lukker dem desværre ind til slut. Vi skulle have dræbt kampen tidligere, og nu vil vi gøre alt for, at det ikke sker næste gang, siger en af dagens tre debutanter.

Mads Bech nød larmen

Også Mads Bech Sørensen blev kastet i ilden blot få dage efter sit skifte til det midtjyske. Her skulle han spille side om side med tre nye holdkammerater i firebackkæden, og alt i alt var det en positiv oplevelse, fortæller den 24-årige midterforsvarer:

– Det var meget lidt, vi havde nået at forberede os på kampen, men jeg synes, det gik ganske fint. Der er mange nationaliteter i forsvaret, men jeg synes ikke, at kommunikationen var noget problem. Der er nogle kommandoer, som alle forstår. Til sidst synes jeg, vi er uheldige med ikke at få alle tre point.

Mads Bech Sørensen var tilbage i 3F Superliga for første gang siden sit skifte til udlandet som 18-årig, og han nød at have det midtjyske hjemmebanepublikum i ryggen.

– Jeg synes, det var en fed oplevelse. Der var en super stemning, og der er ingen tvivl om, at fansene giver noget god larm. Det gjorde det fedt at løbe derinde.

– Det er helt vildt ærgerligt, vi ikke får en sejr til fansene i dag, og det kun blev til uafgjort. Vores ambition er at give dem en sejr hver eneste gang, vi spiller på MCH Arena.

Darío Osorio: Glad for min debut

Også Darío Osorio debuterede i sort og rødt, da han blev skiftet ind i slutningen af dysten. chileneren nåede at gøre tingene farlige, da han var tæt på at opsnappe en bold fra Peacock-Farrell i AGF-målet.

– Jeg er virkelig glad for at få min debut i den her smukke klub, skriver den 19-årige fløjspiller på sin Instagram-profil.