Ekstra siddepladser frigivet
Køb billet til FCN-kampen her

Klubben

Den nye FCM-app er nu klar til download

I sidste uge lancerede vi vores nye app til iOS-brugere, og nu har vi lanceret Android-versionen også – download app'en og få et opdateret design med masser af fede features.

01/11/20
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

Har du i forvejen den gamle app på din telefon, anbefaler vi, at du sletter den og downloader den nye fra bunden. Hvis du søger efter “FCM” eller “FC Midtjylland” i henholdsvis App Store eller Google Play, vil app’en komme frem. Herefter kan du installere den på din telefon.

Du kan downloade app’en i henholdsvis App Store eller Google Play via knapperne nedenfor.

App StoreGoogle Play

Masser af nye features i app’en

Den nye app har fået et markant løft – både på brugeroplevelse og features.

Hvor store var Anders Dreyers chancer mod Liverpool egentlig? Hvor bevæger Evander sig oftest rundt på banen? Og hvor mange af sine dueller vinder Alexander Scholz i løbet af en kamp?

Alt det og meget andet kan du få svar på i app’en, hvor du bl.a. kan se masser af statistik live under vores kampe, f.eks. Expected Goals og Heatmap, og på spillerprofilerne kan du se opsummeret statistik for hele sæsonen i 3F Superligaen.

Derudover har du selvfølgelig alle nyheder om FC Midtjylland lige ved hånden.

Flere fordele med en bruger på app’en

Hvis du opretter en bruger på app’en, kan du få endnu flere fordele. Der vil løbende komme lodtrækninger, quizzer, afstemninger og fanfordele kun for registrerede brugere, og med en bruger kan du opbevare sæsonkort og billetter til vores hjemmekampe digitalt i app’en. Dermed er det slut med at printe billetter eller huske dit sæsonkort.

Opretter du en bruger, opfordrer vi dig til at udfylde så mange oplysninger om dig selv som muligt under oprettelsen, så vi kan målrette indhold, tilbud, konkurrencer osv. til dig, men det er kun et krav, at du angiver e-mail og brugernavn.

Har du allerede en bruger i app’en, kan du altid opdatere dine oplysninger og holde dem ajour på din profil under indstillingerne.

Overførsel af point

Er du en af dem, der har anmodet om at få dine point fra den gamle app ført med over på den nye, skal du oprette en bruger på den nye app med den angivne e-mail senest tirsdag den 3. november kl. 23.59. Dine point vil herefter være tilgængelige i løbet af onsdag den 4. november.

Få hele overblikket

Du kan få hele overblikket over app’ens funktioner via linket nedenfor, hvor du også kan få svar på de mest almindelige spørgsmål.

God fornøjelse med app’en.

Se mere om FCM-app’en