Sponsoreret

Det giver resultater at gå nye veje

Nogle kan lide dét, man kender – andre bliver drevet af lysten til at gå nye veje, udforske og udfordre det eksisterende. På lysten til at gå nye veje har Arbejdernes Landsbank og FC Midtjylland fundet hinanden. Begge driver henholdsvis bank og klub med innovation som en central del af det konstante fokus på udvikling.

22/11/20
Morten Ambo
Foto: Getty Images

Arbejdernes Landsbank, danskernes foretrukne bank 11 år i træk, er godt i gang med at udforske rammerne for fremtidens bankfilial. Banken har i 2018 og 2019 åbnet to afdelinger af AL², som er bankens anderledes bankfilialer, hvor man tester en ny måde at drive bank på.

AL² Aarhus på Strøget og AL² København ved Nørreport Station har åbent alle ugens dage – også i weekenden – for både kunder og andre, der vil hænge ud, nyde en kop kaffe eller holde et møde (i disse uger er der desværre ikke adgang på 1. sal pga. corona-restriktioner).

Hvad er AL²?

Med henholdsvis Espresso House og Emmerys i stueetagen er bank måske ikke det første, man tænker på, når man træder ind ad døren, men oppe på 1. sal smelter café og bank sammen i et hyggeligt og afslappet univers. Og rent arkitektonisk er der heller ikke meget traditionel bankfilial over stedet.

Tilsammen understreger det, at tingene i AL² handler om meget andet end klassisk bankforretning. Udover traditionel rådgivning er åbne arrangementer, udforskning af ideer og test af nye koncepter også en del af indholdet i de nyskabende rammer, hvor alle er velkomne.

Peter Froulund, branding og kommunikationsdirektør i Arbejdernes Landsbank, fortæller:

– Vi prøver hele tiden på at udvikle vores bank, så vi kan give vores kunder noget ekstra. Undervejs prøver vi også at blive klogere på, hvad kunderne vil have fra deres bank – både nu og i fremtiden. Derfor er AL² et super interessant projekt, som vi investerer mange resurser i. Heldigvis mærker vi meget tydeligt, at vi i høj grad tiltrækker kunder, der ønsker en bank, der tænker anderledes og tør gå nye veje. Det passer i øvrigt rigtig godt på vores partnerskab med FC Midtjylland.

Leder du efter en bank, der gør tingene lidt anderledes?

Læs mere om Arbejdernes Landsbank