Sponsoreret

Domæne sigter efter stjernerne – Herning på det gastronomiske Danmarkskort

Restaurant domæne tilbyder en gastronomisk oplevelse med Michelin-potentiale – og en lille FCM-gruppe var så heldige at blive inviteret forbi til en uforglemmelig oplevelse.

14/12/22
Morten Ambo
Foto: Nikolaj Kramer

Store ting bygges op i Gødstrup – lige uden for Herning. På den ene side af vejen har vi områdets nye supersygehus, mens domæne på den anden side – hos hovedkontoret for Witt – sigter efter stjernerne med en restaurant, som flere anmeldere allerede nu har stemplet som en restaurant med Michelin-potentiale.

Witt og Restaurant domæne er en del af partnerkredsen i FC Midtjylland, og i den anledning havde Restaurant Manager & Wine Director Joakim Thomassen og Head Chef Jens Vincent Hoff Olsen inviteret en lille gruppe af gæster fra den øvrige partnerkreds med lokal forankring til en uforglemmelig gastronomisk oplevelse med ni retter og tilhørende vine.

– Jeg var så heldig at være med, og det var en stor oplevelse. Da vi i klubben fik historien om domæne, blev vi nysgerrige. Når nogen i vores region tør drømme så stort og jagte drømmene så kompromisløst, som domæne og Witt-familien gør, så bliver man nysgerrig. Det minder meget om DNA’et i FC Midtjylland, ja faktisk kendetegnende for historien i vores region, siger kommerciel direktør i FC Midtjylland, Jacob Jørgensen.

Flere forskellige danske anmeldere har været forbi hos domæne, og det er ganske flotte ord, der bliver sendt afsted til Restaurant domæne, hvor Jens og Joakim er nogle af nøglepersonerne, der begge kommer med en baggrund fra danske Michelin-restauranter, og det bekræfter blot kvaliteten, ambitionerne og potentialet for domæne.

Du kan læse de enkelte anmeldelser her:

Connery
Gastromand
Berlingske
Børsen

Velkommen i domen

Restauranten er bygget op i en dome – et unikt byggeri. Når du træder indenfor i domen, vil du opleve et elegant og sofistikeret univers med fokus på smag og kvalitet. Konceptet er to store menuer med servering af små, elegante retter. Sublime smage i et moderne, nordisk, æstetisk univers. Gode råvarer og godt håndværk er i fokus, men med plads til både humor og personlighed, så du som gæst kan slappe af og nyde helheden.

Omgivet af græs og træer ligger den halvkugleformede bygning, der huser Restaurant domæne. Opført i råt, bæredygtigt træ og med vinduer i flere niveauer. En vindeltrappe forbinder restauranten i stueplan med den mindre, svævende førstesal, der er indrettet som lounge.

To menuer

No1 – Vores domæne
En menu, der giver en helaftensoplevelse med det fulde indtryk af køkkenets evner. Luksuriøse råvarer håndteret med respekt og selvsikkerhed. Tidløse smage i elegant fortolkning med sæsonens præg.

Molboøsters – Urtebuket – Osietra Kaviar – Fiskepind – Brød – Kammusling – Jomfruhummer – Kartoffel – Pighvar – Kyllingevinge – Fraskæringer – Solbærgren – Blomme – Egetræ – Brunsviger – Friis Holm-chokolade – Kaffe/The

No2 – Vores fundament
En menu, der giver en helaftensoplevelse og et omfattende indblik i køkkenets stil. En balanceret sammensætning af de mest stilsikre serveringer fra vores domæne.

Molboøsters – Urtebuket – Fiskepind – Brød – Kammusling – Pighvar – Kyllingevinge – Fraskæringer – Solbærgren – Egetræ – Friis Holm-chokolade – Kaffe/The

Læs mere om Restaurant domæne og book bord via linket nedenfor.

Læs om Restaurant domæne