Førsteholdet

Dreyer om landsholdsudtagelse: Dejligt skulderklap

Offensivprofilen sætter ord på sin tredje udtagelse til det danske A-landshold.

24/05/22
Jens Risom
Foto: Getty Images

Ovenpå en stærk sæson er Anders Dreyer blevet udtaget til det danske landshold, som i juni har fire kampe i Nations League foran sig.

– Det var selvfølgelig et dejligt opkald at modtage fra Hjulmand i går. Nu er det tredje gang, at jeg bliver udtaget til landsholdet, men det er lige så fedt denne gang. Jeg er glad for udtagelsen og håber, at jeg kan bidrage godt til holdet, fortæller Anders Dreyer.

Den 24-årige offensivprofil har været afgørende på heden i foråret, efter han i marts vendte tilbage til FC Midtjylland på en kort aftale, da hans kontrakt i Rubin Kazan blev suspenderet frem til den 1. juli.

Inden da havde han ligeledes imponeret i den russiske liga, som han sidste år i august skiftede til.

– Det er et dejligt skulderklap, at landstræneren har lagt mærke til, at jeg har haft en god sæson. Det er gået godt både her i Midtjylland, men også før det i den russiske liga, lyder det fra landsholdsspilleren, som i sit forår i FCM har lavet 7 mål og 3 oplæg i bare 12 kampe.

– Jeg har lykkes med at falde nemt ind på holdet igen og været kampafgørende med det, jeg gerne vil – nemlig mål og assists. Nu håber jeg, at jeg kan gøre det igen på torsdag i pokalfinalen, som vi alle glæder os helt vildt til. Det bliver en fed dag, afslutter Anders Dreyer.

Anders Dreyer har i denne sæson spillet 16 3F Superliga-kampe for FCM med otte mål og otte oplæg til følge. Målt på minutter han den vævre offensivspiller været direkte involveret i et mål pr. 85. spilleminut på banen, hvilket er bedst i ligaen.

Dreyer og resten af det danske landshold skal møde Frankrig, Kroation og Østrig (to gange) i et hektisk program fra den 3.-13. juni. Inden da skal Dreyer i aktion i finalen i Sydbank Pokalen, hvor FC Midtjylland møder OB på torsdag.