Kampprogram

Eksperten: FCM kommer bragende

Fodboldekspert Poul Hansen forudser, at FC Midtjylland i søndagens kamp vil sætte et voldsomt pres på AC Horsens.

12/05/23
Frits Nielsen
Foto: Daniel Stentz

Artiklen, du kan læse her, er en del af fredagens kampprogram, som du kan anskaffe dig på MCH Arena før kampstart. Her er der optaktsartikler, statistik, seneste nyt fra akademiet, og så får du et lod i pausekonkurrencen Halftime Hero.

FCM og Horsens mødes søndag eftermiddag med et nederlag på bagsmækken. Fodboldekspert på Viasat, Poul Hansen, er ikke i tvivl om, at sidste weekends nederlag i Lyngby giver midtjyderne en helt anden energi end Horsens, som tabte 0-4 i Aalborg.

– FCM er irriteret. De vil vise, at nederlaget i Lyngby var et enkelt bump på vejen. Jeg forventer, de vil komme bragende, og de vil spille frigjort. De kommer med en positiv trodsreaktion, forudser Poul Hansen, der på egen krop som OB-træner i 2012 har prøvet bundholdets kvaler:

– Du har bare alt imod dig. Horsens lå jo helt safe i vinters. Nu er alt for mange ting gået den forkerte vej. I Aalborg sidste weekend kunne de redde sæsonen, men tabte 4-0. De er anspændte, uanset hvad de siger, siger Poul Hansen.

Thomasbergs aftryk

Poul Hansen, som også står for træneruddannelse i DBU, har noteret sig, at FCM er forandret under den nye cheftræner, Thomas Thomasberg.

– Det er jo det gamle FCM-dna med en aggressiv spillestil. Jeg ser, de spiller direkte. De tør presse, og der er energi i det, de præsterer. Det første nederlag skulle jo komme, og for Horsens tror jeg, at FCM’s nederlag i Lyngby er det værste, der kunne ske for dem, siger Poul Hansen, som forudser, at midtjyderne kommer ud med et voldsomt pres.

– Fysisk og løbemæssigt kommer de til at fremprovokere fejl hos Horsens, lyder det fra Poul Hansen.

Tror på FCM

 Endelig tror Poul Hansen, at det bliver FC Midtjylland, som løber med den syvendeplads, der giver en kamp mod nummer tre eller fire om kvalifikation til Conference League i den nye sæson.

– OB har haft en udemærket sæson, men FCM har mere x-faktor og power, siger Poul Hansen.

Kampprogram: FCM-ACH

Stort udsalg i Ulveshoppen – se tilbuddene her