Klubben

Ekstra siddepladser til FCM-fans til Lyngby-kampen

Til søndagens hjemmekamp mod Lyngby BK vil en del af det normale udebaneafsnit på MCH Arena være forbeholdt FCM-fans, som dermed kan glæde sig over endnu flere siddepladser på MCH Arena.

08/03/23
Morten Ambo
Foto: Getty Images

På søndag den 12. marts kl. 14.00 venter sidste hjemmekamp i grundspillet, når Lyngby BK gæster MCH Arena. Der er vigtige point på spil for begge hold. Vi skal bruge sejren i jagten på Mesterskabsspillet, mens Lyngby BK kæmper i bunden af rækken for at sikre sig endnu en sæson i 3F Superliga.

Til kampen vil det normale udebaneafsnittet på AL-Bank-tribunen blive delt op i to sektioner: En normal sektion med ståpladser til udeholdets fans (U1) og en sektion med siddepladser forbeholdt FCM-fans (D0).

Udeholdets fans skal altså på normal vis købe billet til sektionen U1, mens FCM-fans roligt kan købe billet til D0, som vil være siddepladser. Indgangen til D0 vil være de normale indgange på Faxe Kondi-tribunen, og man kan så bevæge sig fra Faxe Kondi-tribunen og over til sektionen D0 på AL-Bank-tribunen.

De to sektioner i udebaneafsnittet vil være tydeligt opdelt med hegn og bufferzoner, så ude- og hjemmefans er opdelt lige så forsvarligt som normalt. Derudover vil der som altid være kontrollører tilstede omkring udebaneafsnittet.

Du kan derfor som FCM-fan roligt købe billet til sektionen D0 på AL-Bank-tribunen.

OBS. Vær opmærksom på, at siddepladserne til FCM-fans i sektionen D0 er Safe Stands, der er slået ned, og at der er opsat sikkerhedsnet i hele sektionen.

Har du endnu ikke købt billet til kampen, så kan du altså stadig nå at sikre dig en siddeplads.

Du kan se program for kampdagen og købe din billet via linket nedenfor.

Se program og køb billet