Førsteholdet

Elias Olafsson tager et år i Mafra

23-årige Elias Olafsson spiller det næste år i CD Mafra, hvor han skal tilegne sig vigtig erfaring og fast spilletid i portugisisk fodbold.

18/07/23
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

Elias Olafsson skal i den kommende sæson tørne ud for CD Mafra på en lejeaftale.

Den islandske landsholdsmålmand skal fortsætte sin udvikling og forventningen er, at han vil stå endnu stærkere rustet, når han om et år vender tilbage til FC Midtjylland.

– Elias er tiltænkt en central rolle på Mafras hold, hvor han skal være en af ledefigurerne. Han har udsigt til at spille 40 kampe på højt niveau og det vil give ham de bedste forudsætninger for at tage det næste skridt, som vi forventer af ham, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Det er afgørende for os, at han tager den rolle på sig. Vi har stor tiltro til Elias og ser ham som fremtidens målmand i Midtjylland. Det kommende år skal han fortsætte sin udvikling som spiller og leder.

Landsholdsmålmanden står noteret for 33 førsteholdskampe i FC Midtjylland. Der skal lyde et held og lykke til Elias Olafsson med udfordringerne i portugisisk fodbold, og det vil undervejs i sæsonen være muligt at læse mere om islændingens præstationer på fcm.dk.

Billetsalget til Hvidovre- og Conference League-kampen er åbnet

På fredag sparker vi for alvor 23/24-sæsonen i gang, og der venter tre kampe i træk på MCH Arena i 3F Superliga og Conference League.

Køb billetter her