Klubben

En fantastisk dag på MCH Arena, da Klubsamarbejdet fejrede 25-års jubilæum

Lørdag markerede FCM Klubsamarbejdet sit 25-års jubilæum med en stor fodboldfest på MCH Arena for de 146 samarbejdsklubber. En fantastisk dag på hele regionens hjemmebane med mere end 500 deltagende hold, fest, glade dage og masser af fodbold.

11/06/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Siden 1998 har FCM Klubsamarbejdet spillet en vigtig rolle i regionen ved at samle folk gennem træneruddannelse, spillerudvikling og fantastiske fodboldoplevelser.

Lørdag var sidstnævnte i højsædet, da over 500 fodboldhold fra regionen var samlet til en stor fodboldfest på MCH Arena – en bane, hvor det normalt kun er de professionelle spillere, som har æren af at betræde græsset, men denne eftermiddag også gjorde sig gældende hos de unge, der fik en unik mulighed for opleve samme følelse som deres idoler og skabe minder for livet.

En fantastisk dag, der skabte smil på læben hos leder af FCM Klubsamarbejdet, Tommy Jensen:

– Det er en kulmination på mange års hårdt arbejde. Det er klart det største event, vi nogensinde har holdt i Klubsamarbejdets historie. Når jeg møder mine forgængere her, fortæller de også, de er målløse over, at det her arrangement kan lade sig gøre, sagde Tommy Jensen og fortsatte:

– Vi kan gøre det her, fordi der er en fantastisk opbakning til FC Midtjylland og de ting, vi laver i Klubsamarbejdet. Når man får mulighed for at komme ind og spille på det stadion, som rigtig mange drømmer om, er spillere, forældre og trænere klar.

Udover aktiviteterne på MCH Arenas grønsvær var der også gang i fanzonen ude foran stadion, mens der blev leveret pauseunderholdning af sangeren, Theodor – kendt fra seneste sæson af X Factor.

– Jeg prøver også at begive mig lidt rundt ude i fanzonen, og alle jeg møder udtrykker begejstring og viser store smil. Det er fedt, at vi kan være med til at bidrage til det.

– Der er mange tusinde på tilskuerpladserne, og udenfor er der et væld af almindelige fanzoneaktiviteter med konkurrencer og boder, ligesom Ulveshoppen har åbent. Det er en kæmpe fællesskabs-dag, fordi vi fejrer jo også fællesskabet på kryds og tværs af store og små i regionen, sagde Tommy Jensen, som udtrykte stort tak til alle, der har hjulpet med at stable arrangementet på benene.

Mini-dokumentar: FCM Klubsamarbejdet gennem 25 år