Endnu et målrigt opgør for FCM U17

Det er ikke mål, der mangler i U17 Ligaen. Heller ikke, når FC Midtjylland spiller. I weekenden blev det til hele otte mål i ulvenes 5-3-sejr over AGF.

02/11/20
Morten Ambo

Lørdag eftermiddag var AGF forbi Ikast Stadion for at møde FC Midtjylland unge ulve i U17 Ligaen. En kamp der skulle vise sig at være ganske underholdende.

For allerede efter 21 minutter stod der 2-2. Det var dog måske ikke helt retvisende for holdenes indsatser, da FCM havde skabt en del chancer. Ulvene kom foran på mål af August Priske efter syv minutters spil, og blot fem minutter senere, var han igen på pletten og scorede til 2-0. Begge gange på fine oplæg efter et flot opspil i ulvene.

AGF fik dog udlignet i en periode, hvor FCM mistede kontrollen en smule og gik ned i gear. Men reaktionen efter udligningen var god, og inden dommeren fløjtede til pausen havde Valdemar Andreasen sendt bolden i nettet til 3-2 på et flot chip, efter han havde modtaget bolden fra Gustav Fraulo.

Efter pausen kom FCM igen godt fra start. Spillet svingede dog meget frem og tilbage mellem de to hold. Det resulterede også i endnu en udligning fra AGF efter et hjørnespark, hvor bolden ender hos en AGF-spiller. Og da FCM-keeperen lå på græsset, var det ikke svært for ham at sparke den i mål.

Ulvene svarede prompte tilbage, og fire minutter efter var Donavan Bagou på pletten og scorede til 4-3 på et hovedstød efter et flot indlæg af Valdemar Andreasen. Ti minutters tid senere sender Heini Sørensen bolden i nettet direkte på hjørnespark. En rigtig fin afslutning på kampen.

– Jeg synes det er en kamp, hvor vi har chancerne til at kunne score flere mål. Vi får dog scoret fem, og de var alle fem scoret efter et flot opspil og god boldomgang af drengene. Det eneste der ærgrer mig, er at vi skal lukke tre mål ind. Men kæmpe cadeau til drengene. De viser god holdånd og form igennem kampen, og det som vi arbejder med til træning, formår de virkelig at få taget med videre i kampene for tiden, fortæller en tilfreds Claus Therkildsen efter kampen.

Med de otte mål i denne kamp, er der blevet scoret hele 18 mål i U17-ulvenes seneste to opgør. Faktisk er der blevet scoret minimum fire mål i deres kampe siden deres sæsondebut, som de vandt 2-0 over FCN. Der er altså nærmest garanteret en sand målfest, når U17-holdet spiller.

FC Midtjylland – AGF 5-3 (3-2)

7’ 1-0 August Priske
13’ 2-0 August Priske
18’ 2-1 Magnus Sand Isager
21’ 2-2 Jonatan Lindekilde
34’ 3-2 Valdemar Byskov Andreasen
73’ 3-3 Theodor Felix Hoffmeyer Beck
77’ 4-3 Donavan Kafo Bagou
89’ 5-3 Heini Fossdalsá Sørensen

Frederik Bach Jensen, Andreas Timmermann Bonnén (42’ Mads Nybo Lauritsen), Rasmus Kristiansen, Donavan Kafo bagou, Gustav Fraulo, August Priske, Valdemar Byskov Andreasen (83’ Christian Jørgensen), Heini Fossdalsá Sørensen, Malthe Johnsen Bøndergaard (76’ Malte Melin), Jonathan Asp Jensen, Adam Nygaard Andersen.