Klubben

Få fingre i en matchworn FCM-trøje fra kampen mod Lazio

Når kampen mellem FC Midtjylland og S.S. Lazio starter, kan du byde på matchworn trøjer fra opgøret – pengene fra auktionen går til arbejdet for børn og unge i FCM Samfund.

24/09/22
Morten Ambo
Foto: Daniel Stentz

FC Midtjyllands hjemmekamp i Europa League mod det italienske storhold S.S. Lazio er første kamp på MCH Arena i denne sæsons Europa Jersey. Unikt for trøjen er det, at den er eksponeret med FCM Samfund, og det er samtidig en anledning til at samle penge ind til det fortsatte arbejde med at hjælpe børn og unge i regionen mod bedre rammer og vilkår i livet.

Til kampe i de europæiske turneringer tillader UEFA, at de deltagende klubber kan eksponere et CSR-projekt. For FC Midtjyllands vedkommende er der gennem de senere år arbejdet målrettet med CSR-indsatsen i FCM Samfund. Her er der søsat en række initiativer, som alle i sin grundsubstans har fokus på at hjælpe og støtte børn og unge. FCM Samfund skaber fællesskaber for børn og unge og yder en målrettet indsats for, at hvert individ finder og får redskaber til at dyrke sit eget talent og passion.

Auktion på matchworn Europa-trøjer

Når kampen mellem FC Midtjylland og S.S. Lazio fløjes i gang, starter auktionen samtidig. Her kan du byde på FCM-spillernes matchworn Europa-trøjer. Pengene fra auktionen går – som beskrevet ovenfor – til arbejdet i FCM Samfund. Auktionen starter torsdag den 15. september kl. 18.45 og slutter lørdag den 24. september kl. 15.00.

Via nedenstående link, som virker fra auktionens start, kan du følge med og byde på trøjerne.

Byd på trøjerne her