Akademiet

Fabrice Mezama skifter til Vendsyssel FF

Den 20-årige camerounske forsvarsspiller, Fabrice Mezama, skifter til 1. divisionsklubben Vendsyssel FF på en permanent aftale.

30/01/23
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Fabrice Mezama kom til FC Midtjylland for et år siden. Han har sidenhen været en del af klubbens U19-hold, hvor han står noteret for ti kampe, ligesom han også har optrådt på Reserveliga-niveau.

I efteråret var han udlejet til 3. divisionsklubben Holstebro BK med stor succes, og det har vækket interesse fra den tidligere Superligaklub Vendsyssel FF.

– Fabrice leverede et flot efterår i Holstebro, hvilket har skabt interesse fra Vendsyssel. Han fortjener det her skifte, og vi ønsker ham alt det bedste fremover, fortæller sportschef Svend Graversen.

Den 20-årige forsvarsspiller skifter nu til nordjyderne på en permanent aftale. Vendsyssel FF ligger i den gode ende af 1. division, hvor klubben er placeret på en aktuel 4. plads, før foråret skydes i gang. Dermed venter der Fabrice Mezama et spændende projekt med vigtige kampe lige rundt om hjørnet.

Fra FC Midtjyllands side skal der lyde et held og lykke til Fabrice med den videre færd i dansk fodbold samt et tak for indsatsen.