Klubben

Fans kan vende tilbage på MCH Arena

Superligaordningen genindføres, og det betyder, at der igen kan komme tilskuere på MCH Arena. Det vækker stor glæde i FC Midtjylland.

16/04/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Folketingets partier er blevet enige om en hurtigere genåbning af Danmark. Det betyder blandt andet, at den såkaldte ‘Superligaordning’ bliver taget i brug igen.

Derfor kan FC Midtjylland igen byde fans velkommen på MCH Arena, og det er Marketing- og Supportdirektør Preben Rokkjær naturligvis begejstret over.

– Først og fremmest er vi sindssygt glade for at kunne give noget tilbage til de sponsorer, sæsonkortholdere og fans, som har haft en enorm tålmodighed. Nu kan de endelig komme tilbage på stadion, og vi glæder os til at se dem, fortæller Preben Rokkjær med et smil.

Superligaordningen sørger for en sikker stadionoplevelse, idet stadion er delt op i sektioner á 500 tilskuere med egne ind- og udgange, boder og toiletforhold. Samtidig er der et sædes afstand mellem alle tilskuere.

– Det sidste år har været en rutschebanetur, fordi vi sidste sommer beviste, at vi kunne have en sikker tilskueroplevelse med alle sikkerhedsforanstaltningerne i Superligaordningen, men siden da har savnet tilskuerne på MCH Arena. Nu ser vi bare fremad og glæder os over, at vi kan få folk på stadion, siger Preben Rokkjær.

Hovedbygningen på MCH Arena har gennemgået renovering efter oversvømmelsen for nogle uger siden, men det får ikke betydning for antallet af tilskuere til de kommende hjemmekampe.

– Udfordringen for os er, at vores hovedbygning fortsat er præget af renovering efter oversvømmelsen tidligere på året. De nye lokaler er tæt på at være færdige, men ellers har vi et godt samarbejde med MCH om en plan B, siger Preben Rokkjær med henvisning til spisende gæster.

– Vi er mere end klar til at leve op til Superligaordningen, og vi glæder os mere end noget andet til at se vores fans og sponsorer på MCH Arena igen, afslutter Rokkjær.

Der skal fremvises coronapas for at komme på stadion, fremgår det af Folketingets aftale.

Den første hjemmekamp med tilskuere er på torsdag mod F.C. København. Se hele programmet nederst på siden.

Hurtigst muligt vil der blive meldt information ud til sæsonkortholdere, sponsorer og fans i forhold til, hvordan det hele kommer til at fungere rent praktisk.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på MCH Arena igen.

Resterende hjemmekampe i foråret

FC Midtjylland – F.C. København (torsdag 22. april kl. 20.15)
FC Midtjylland – FC Nordsjælland (søndag 2. maj kl. 18.00)
FC Midtjylland – Randers FC (søndag 16. maj kl. 14.00)
FC Midtjylland – AGF (mandag 24. maj kl. 17.00)