FCM Samfund

Fans med hjertet på det rette sted

Ikke kun inde på stadion er vores fans uvurderlige. Et konkret bevis på dét er nemlig, at klubbens sæsonkortholdere samlet har doneret 1,3 millioner kroner til FCM Samfund.

18/12/20
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Da Corona-pandemien ramte Danmark i marts 2020, satte det 3F Superligaen på pause, og FC Midtjylland og de øvrige klubber i den bedste danske fodboldrække blev nødt til at lukke dørene for fans i flere måneder. Det betød, at FC Midtjyllands trofaste sæsonkortholdere og fans ikke kunne komme ind på MCH Arena i en længere periode.

FC Midtjylland tilbød selvfølgelig pengene retur til dem, der havde et sæsonkort – samtidig fik de dog også muligheden for at donere det resterende beløb til FCM Samfund.

Denne mulighed valgte størstedelen af sæsonkortholderne, og i alt blev 1,3 millioner kroner doneret til klubbens CSR-arbejde under FCM Samfund.

Pengene er gået til uddelingen af julegaver, hvor modtagerne er børn og unge i familier med begrænsede økonomiske midler. Selve julegaven er komplet træningsudstyr og Nike-fodboldstøvler samt et års kontingent til en lokal fodboldklub, således at der bliver adgang til sociale fællesskaber gennem fodbolden.

FCM Samfund spreder juleglæde

Endvidere understøtter beløbet også FCM Samfunds arbejde med unge i projektet “Sammen Går Vi På Banen”, der gennem et unikt 26-ugers forløb bliver hjulpet videre til uddannelse eller job.

Sammen går vi på banen

Sammen med klubbens officielle partnere i FCM Samfund, Vestjylland Forsikring, Rationel, ALPI og DK Company, gør vores fans det muligt at blive ved med at gøre en forskel for lokalsamfundet.

Preben Rokkjær, marketing- og supportdirektør i FC Midtjylland, er taknemmelig for den store støtte.

– Vores sæsonkortholdere er på alle måder vigtige for FC Midtjylland – derfor bliver man også både rørt og stolt, når netop disse sæsonkortholdere har overskud og hjerte til at bakke markant op omkring vores CSR-arbejde i FCM Samfund. Netop her gør vi en forskel for mennesker, der har brug for anerkendelse og en hjælpende hånd, siger Preben Rokkjær.