Førsteholdet

– Fantastisk at være tilbage

Juninho blev kåret til kampens spiller, og Junior Brumado leverede en vigtig assist. De to brasilianere var begge glade for at være tilbage i kamp og glædede sig over fredagens sejr.

10/09/21
Jens Risom
Foto: Daniel Stentz

Juninho var fredag aften tilbage på grønsværen efter overstået karantæne, og det blev en succesrig aften for den brasilianske klippe.

Udover 2-0-sejren og et clean sheet blev Juninho kåret til kampens spiller af fansene på MCH Arena, så det var selvsagt en glad mand, vi fangede efter slutfløjtet.

– Det var fantastisk at være tilbage på banen. Fodbold handler jo om at spille kampe, så jeg er meget glad for at kunne hjælpe holdet igen. Det vigtigste var sejren, så det var en perfekt aften, lyder det på portugisisk fra Juninho, som den gode Evander oversatte til engelsk.

Sejren over FC Nordsjælland kom i hus med to scoringer i anden halvleg.

– Det var en svær første halvleg, men efter pausen fik vi rettet op på nogle ting både med og uden bold, og så var vi i stand til at hive sejren i land. Det er dejligt at give fansene en god sejr, og det var fedt at mærke deres opbakning, smiler Juninho.

26-årige Juninho kom til FC Midtjylland tidligere på sommeren, og han ser frem til det kommende efterår, hvor der blandt andet venter seks gruppekampe i Europa League.

– Det bliver en vigtig milepæl i min karriere at spille Europa League. Jeg er meget motiveret for at bidrage til holdets succes i den turnering, og jeg er spændt på, hvad vi kan præstere. Jeg er taknemmelig for, hvordan Midtjylland har taget imod mig, og jeg glæder mig helt vildt til at betale tilbage med masser af dedikation på banen, siger Juninho.

– Vi skulle lige finde rytmen

Også Junior Brumado var tilbage på banen efter to karantænedage, og det var en god følelse for den lange angriber.

– Vi skulle lige finde rytmen igen efter pausen. Også individuelt skulle jeg finde mig til rette på banen, men det blev bedre i anden halvleg, og det var skønt at være tilbage i kamp, siger Brumado og fortsætter:

– Det var ikke en perfekt kamp fra vores side, men det mest vigtige er selvfølgelig de tre point, så det er vi meget tilfredse med. Det er rart at give fansene en god fredag aften med en sejr.

Brumado havde en afgørende rolle i 1-0-scoringen, hvor han leverede suverænt forarbejde til Gustav Isaksen med en god erobring, skarpe driblinger og en perfekt timet aflevering, inden Isaksen sparkede kuglen i nettet.

– Det var fedt at se Isaksen sparke den i kassen. Han er en god fyr, og han siger altid til mig, hvordan vi skal spille hinanden fri fremme på banen, så det var dejligt at lave en assist til ham, smiler den brasilianske angriber og afslutter:

– Det er lige meget, hvem der scorer. Jeg er selvfølgelig glad, når jeg kan bidrage med mål og assists, men i sidste ende handler det om at vinde kampene, og det gjorde vi i dag. Nu nyder vi sejren i aften, og så begynder vi stille og roligt at fokusere på Ludogorets. Den kamp glæder vi os meget til – især fordi der i år er fans med til at støtte os i de europæiske kampe.

Næste opgave for FC Midtjylland er altså på torsdag, når Ludogorets er den første modstander i Europa League-gruppespillet.

3F Superliga
søndag 26/9 kl. 14:00
FC Midtjylland FCM
Randers FC RFC
MCH Arena
Se kampinfo