Klubben

FC Midtjylland bygger ny eksklusiv fanshop

FC Midtjylland fortsætter med at vokse, og det næste skridt bliver en ny eksklusiv fanshop etableret på MCH Arena til sommer. Ambitionen er at skabe Danmarks fedeste butik til salg af klub-merchandise.

17/04/24
Christian Rothausen
Foto: Daniel Stentz

Den 1. marts blev det nye stadionbyggeri på MCH Arena indviet, der med 11 skyboxes, en stor lounge samt ekstra siddepladser forbedrer kampoplevelsen og samtidig har øget stadionkapaciteten til 12.055.

I den nærmeste fremtid står Nordens største fanzone så klar, og nu tager klubben det næste skridt, når en ny, større og bedre fanshop til salg af FCM-merchandise ser dagens lys i 2024/25-sæsonen.

Kommercielle skridt i den rigtige retning

– Ligesom tilskuertallene i klubben er støt stigende, gælder det samme for interessen i vores merchandise-produktioner, hvor efterspørgslen vokser eksplosivt. Vi oplever en fortsat stigende interesse fra fansene i forhold til at lægge vejen forbi Ulveshoppen på kampdage, og de nuværende rammer kan ikke længere rumme interessen, siger Head of Merchandise, Christian Mikkelsen.

Han suppleres af kommerciel direktør, Jacob Jørgensen:

– Vi bliver hele tiden bekræftet i, at potentialet er langt større på merchandise-området, og derfor investerer vi nu i at være mere end blot ét skridt foran. Det handler om at udnytte et stort vækstpotentiale og samtidig skabe rammerne for den allerbedste oplevelse for fansene, udtaler Jacob Jørgensen.

Ambitionen er at skabe en unik kundeoplevelse for fans af FC Midtjylland. Det sker blandt andet gennem et godt kundeflow, eksklusive rammer og fede events. I fanshoppen vil der desuden være indlagt et museum, der tager kunderne med på en historisk FCM-rejse, som er et besøg værd, selv hvis formålet ikke er at hive pungen op ad lommen.

En klar opgradering i brugeroplevelsen

Fansene kan se frem til en lang række forbedringer ved den nye fanshop:

  • Et større udvalg af FCM-merchandise samt nye kollektioner
  • Mere plads til kunderne i nogle vilde rammer
  • Museum med nedslag i FCM’s historie
  • Ekspeditionstiden nedbringes med flere betalingskasser
  • Mere plads til events og autografskrivning i butikken
  • Trøje-trykkeriet bliver en integreret del af butikken med et mere effektivt system
  • Mulighed for flere åbningsdage uden for kampdagene samt flere unikke events
  • Der etableres desuden en ‘satellit-shop’ i den nye fanzone

Det er endnu ikke muligt at sætte en endelig åbningsdato for den nye fanshop, men målsætningen er, at den skal stå klar i begyndelsen af 2024/25-sæsonen. Den nye butik bliver etableret samme sted som den nuværende – til højre for MCH Arenas hovedindgang.

Udvidelsesprojektet startes op den 1. maj, hvilket også betyder, at Ulveshoppen til de sidste kampe i denne sæson vil være at finde i nogle alternative rammer.

Hvis du tilgår en webbrowser, vil du nedenfor kunne se illustrationer af, hvordan den nye fanshop forventes at se ud. Dette kan ændre sig undervejs i byggeprocessen.