Klubben

FC Midtjylland Esport i nyt samarbejde med Copenhagen Flames

FC Midtjylland har fået en ny partner på Esport-holdet, som kommer ind med masser af erfaring og gå-på-mod inden for gamingbranchen.

09/09/21
Ulrik Forsom
Foto: FC Midtjylland

Igen i år er FCM Esport repræsenteret i eSuperligaen, når den om kort tid atter bliver sat i gang. Turneringen, der minder meget om 3F Superliga, har de største danske klubber repræsenteret, og de konkurrerer i FIFA i et gruppespil med playoffs til følge. Ligesom til den almindelige fodbold er der også tilskuere og TV-dækning på i eSuperligaen. Her er tilskuerne placeret i studiet sammen med spillerne, og publikum kan altså også påvirke stemningen under kampene.

Når den kommende sæson i eSuperligaen løber af stablen, bliver det med en helt ny samarbejdspartner for FC Midtjylland.

Således har FCM Esport indledt et samarbejde med Copenhagen Flames. Den københavnske klub har igennem længere tid ledt efter en mulighed for at komme ind i eSuperligaen, og ambitionerne for Copenhagen Flames matcher i den grad ambitionerne hos FCM Esport.

Copenhagen Flames’ sportsdirektør, Daniel Vorborg, ønsker at skabe Danmarks bedste FIFA-hold sammen med FCM Esports hold. Derfor glæder det også direktøren, at muligheden for et samarbejde med FCM opstod.

– Da muligheden for et samarbejde med FCM opstod, var jeg ikke i tvivl. Det var den perfekte mulighed for os, siger Vorborg om det kommende samarbejde i eSuperligaen.

– Vi er ligesom FC Midtjylland enormt ambitiøse, og vi skal skabe resultater og gøre indtryk uanset, hvilken esporttitel vi engagerer os i. FC Midtjylland har på kort tid indtaget en prominent rolle i dansk fodbold, og vi har til hensigt at gøre det samme i FIFA. Vi glæder os enormt meget til at komme i gang med turneringen og være med til at skabe rammer for en endnu større FIFA-interesse i Danmark, fortsætter Daniel Vorborg.

Denne sæsons FIFA-spillere vil blive præsenteret snarest på Copenhagen Flames’ platforme. Der er ingen tvivl om, at det bliver nogle af Danmarks dygtigste spillere, der kommer til at repræsentere FCM i turneringen.

– Vi har fået præcist de spillere, vi ønskede os – dem, der stod øverst på vores ønskeseddel, så vi har store forhåbninger til sæsonen. Vi skal selvfølgelig med i playoffs, og derfra kan alt ske, men ambitionen er, at vi skal være udfordrere til titlen. Vi regner med, at vores hold får en masse læring gennem sæsonen, så vi hele tiden bygger på. På den måde får vi med tiden opbygget Danmarks bedste FIFA-hold, siger en ambitiøs Daniel Vorborg, der altså endnu ikke vil løfte sløret for de nye spillere på FCM-holdet.

Han vil dog godt garantere, at der bliver noget at glæde sig til for holdets fans.

Denne sæsons eSuperliga kan følges på deres egne platforme og bliver vist på TV3 Max.