Klubben

FC Midtjylland fejrer 25-års jubilæum

Fra i dag og et halvt år frem træder FC Midtjylland ind i sin 25-års jubilæums-periode, der vil blive markeret på forskellig vis for at tegne et billede af det første kvarte århundrede af klubbens levetid.

01/07/24
Christian Rothausen
Foto: Ritzau Scanpix

Det er nu 25 år siden, at Herning Fremad og Ikast FS gik sammen og blev til FC Midtjylland. Fire danske mesterskaber, to pokaltitler og kvalifikation til Champions League er bare nogle af de hidtil epokegørende øjeblikke i klubbens levetid.

I løbet af de kommende måneder markerer vi jubilæet som en hyldest til folk i og omkring klubben, der dengang havde modet til at drømme stort – og en hyldest til de første spillere, som var med til at give drømmene substans.

Her kan blandt andet nævnes åbningen af den nye FCM-shop den 17. juli 2024 med dertilhørende lancering af sæsonens tre nye spillertrøjer. Tre trøjer, som kommer til at have sit udspring i klubbens historie.

På både kampdage og i andre øjemed vil de 25 år desuden blive fejret med forskellige arrangementer og aktiviteter, der vil blive præsenteret løbende for fans og interessenter. Vi vil også producere jubilæumsindhold til klubbens digitale platforme, der dykker ned i det første kvarte århundrede med FC Midtjylland.

Vi går med andre ord et historisk efterår i møde, der ligeledes kommer til at skrive sig ind i historiebøgerne, når FCM Kvindefodbold spiller sin første officielle kamp ved åbningen af den nye sæson i 1. Division i jagten på en plads i landets bedste række, Gjensidige Kvindeligaen.

Stort tillykke med jubilæet til alle i og omrking FC Midtjylland.

Dyk ned i de første 25 år i FC Midtjylland