Førsteholdet

FC Midtjylland henter Iver Fossum

Den norske midtbanespiller med 121 kampe i 3F Superliga har underskrevet en treårig aftale efter kontraktudløb i AaB.

10/07/23
Mads Jakobsen
Foto: William Marinus Vingtoft

Iver Fossum har gennem flere sæsoner været en profil for AaB, og han fortsætter karrieren i 3F Superliga.

Den norske midtbanespiller har underskrevet en treårig aftale med FC Midtjylland efter sit kontraktudløb i det nordjyske.

– Vi ønsker konkurrence på holdet, og Iver kommer med stor erfaring fra Bundesligaen, det norske landshold og senest AaB, hvor han har lavet mange mål og assists. Som type er han dynamisk og dygtig til at komme i feltet, hvilket er et godt match med vores måde at spille på, siger sportschef Svend Graversen og fortsætter:

– Vi går en sæson i møde, hvor vi skal ud at spille en masse fodboldkampe. Det kræver en bred og konkurrencedygtig trup, hvor vi er dækket ind på samtlige positioner på holdet.

– Derfor glæder vi os nu over, at Iver har skrevet under på en aftale med FC Midtjylland, og så fortsætter arbejdet med at styrke holdet frem imod den nye sæson, lyder det fra Svend Graversen.

– Midtjylland tiltaler mig

Den nye mand i sort og rødt udtrykker ligeledes glæde over skiftet, og han ser samtidig frem til at byde sig til på holdet og jagte store resultater.

– Midtjylland er en fantastisk klub med store ambitioner. Jeg kommer hertil for at vinde titler og spille i Europa, og ud fra de snakke, jeg har haft med ledelsen og Thomasberg, flugter vores fælles mål, siger 26-årige Iver Fossum og fortsætter:

– Jeg har spillet mod Midtjylland mange gange, og jeg ved, der er mange kvalitetsspillere i truppen. Jeg har flere gange tænkt, at det kunne være fedt at være på den anden side, da jeg ser et godt match mellem mine kvaliteter og den måde, klubben spiller på. 

Iver Fossum skiftede til AaB fra Hannover 96 i 2019 og står i sin seneste klub noteret for 137 kampe med 31 mål og 19 oplæg til følge. Han har desuden 14 A-landskampe for Norge.

Aftalen med FC Midtjylland løber til sommeren 2026, og der skal lyde et varmt velkommen til Iver Fossum.

Billetsalget til Hvidovre- og Conference League-kampen er åbnet

I næste uge sparker vi for alvor 23/24-sæsonen i gang, og der venter tre kampe i træk på MCH Arena i 3F Superliga og Conference League.

De to første kampe ligger fast, og derfor er billetsalget til disse kampe netop åbnet.

Køb billetter her