Akademiet

FC Midtjylland henter ung angriber i Kjellerup

Den unge angriber, Jonathan Lind, har skrevet kontrakt med FC Midtjylland. Han skifter efter et år i Kjellerup IF, hvor den 18-årige angriber har spillet i Danmarksserien.

06/09/22
Christian Rothausen
Foto: FC Midtjylland

U19-holdet har fået ny forstærkning til angrebet, eftersom 18-årige Jonathan Lind skifter til midtjyderne fra Kjellerup IF, hvor han senest har spillet en sæson i Danmarksserien. Angriberen har derudover en fortid i Silkeborg IF.

Akademichef Flemming Broe udtrykker stor glæde over tilkomsten af Jonathan Lind.

– Jonathan er en fysisk stærk spiller, som er hurtig og har en god udholdenhed. Han er pågående i sit presspil og mestrer at time sine løb ind i feltet. Derudover er han dygtig én mod én offensivt, en god dribler og har et godt spark. Vi er glade for, at Jonathan har valgt at skifte til FCM, hvor han med sin positive tilgang og fokus på egen udvikling kan tage store skridt, lyder det fra Flemming Broe.

Hovedpersonen selv ser frem til udfordringerne i FCM, hvor han forventer at fortsætte sin udvikling.

– Det var en unik chance, der lige pludselig bød sig. Jeg fik muligheden for at prøve mig af i opstartens tur til Tyskland, og jeg er glad for, at jeg greb chancen, siger Jonathan Lind, som viste sig så flot frem, at han nu har skrevet under på en kontrakt.

– Jeg forventer at få spillet en masse minutter og samtidig få vist mig godt frem. Jeg håber at kunne tage næste skridt i min udvikling og få noget af den skoling, jeg mangler, eftersom jeg ikke har været inde omkring et akademi tidligere, siger Jonathan Lind.

Fra FC Midtjylland skal der lyde et stort tillykke med kontrakten til Jonathan Lind, som allerede har optrådt på U19-holdet i tre kampe i den igangværende sæson.