Klubben

FC Midtjylland lancerer ny Europa-trøje

Traditionen tro lancerer FC Midtjylland en ny Europa-trøje forud for starten på de europæiske gruppespil, og i år er ingen undtagelse. Vi har netop lanceret Europa Jersey 2022, som man nu kan købe online i Ulveshoppen.

06/09/22
Morten Ambo
Foto: Stefan Steinn

Gennem årene har FC Midtjylland lavet store resultater i de europæiske turneringer. På MCH Arena er der sejret over bl.a. Manchester United, Southampton og Celtic, mens klubben også har taget en historisk sejr ude over Manchester City tilbage i 2008. I de europæiske kampe kan alt ske!

Torsdag tager FC Midtjylland hul på endnu et europæisk gruppespil. I dette års udgave af Europa League venter kompetente modstandere og spændende opgør mod Sturm Graz, Feyenoord og Lazio. Hele regionen og klubbens fans får mulighed for at se spillere på et højt, internationalt niveau på MCH Arena. Helt tæt på.

Simpelt og eksklusivt design

Første opgør spilles i Østrig, og når FC Midtjylland torsdag aften går på banen mod Sturm Graz, bliver det traditionen tro i en ny europæisk trøje. Trøjen er hvid med klubbens DNA-farver sort og rød i markante striber på fronten. Ligesom årets hjemmebanetrøje, hvor designet er baseret på en stor grad af simpelhed, så er denne sæsons Europa-design også simpelt og eksklusivt.

– De europæiske aftener på MCH Arena har altid haft noget magisk over sig – og de europæiske trøjer har altid været attraktive for vores fans. I år kommer vi med et stærkt design og en fed fodboldtrøje. Nu skal trøjen leve og forhåbentlig blive en historisk trøje med historiske resultater til følge, siger Tommy Pedersen, merchandiseansvarlig i FC Midtjylland.

Trøjen kan købes på Ulveshoppen.dk allerede nu og i shoppen på MCH Arena den 15. september forud for Europa League-kampen mod Lazio.

Køb trøjen i Ulveshoppen