Klubben

FC Midtjylland og Blue Energy støtter i fællesskab lokale projekter i FCM Klubsamarbejdet

Det er vigtigt for FC Midtjylland at støtte op omkring klubbens 145 samarbejdsklubber – derfor lanceres nu et ambitiøst initiativ med samarbejdspartneren Blue Energy. Initiativet handler om at støtte lokale klubprojekter valgt af samarbejdsklubberne via et kedeligt produkt som strøm.

19/02/21
Morten Ambo
Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland og Blue Energy har i fællesskab skabt et nyt koncept. Konceptet tager udgangspunkt i, at alle er fan af et eller andet – man kan f.eks. være fan af FC Midtjylland eller en lokal fodboldklub. Uanset hvad man er fan af, så er det noget, der betyder noget for én selv.

Konceptet er bygget op om produktet STRØM FOR FAN. Med STRØM FOR FAN kan man som forbruger nu få et strøm-produkt, der giver dig strøm i stikkontakten fuldstændig som du kender det, men vigtigst af alt støtter STRØM FOR FAN med penge til netop dét projekt, der betyder noget for dig.

Patrick Hyldgård, Partnership Manager i Blue Energy forklarer:

– Hos Blue Energy er vi drevet af at investere i noget, der hjælper mennesker, og med STRØM FOR FAN-produktet har vi sammen med FC Midtjylland skabt noget, der kan gøre en forskel i Superligaklubbens store netværk af samarbejdsklubber. Og vigtigst er det, at klubberne fuldstændig selv beslutter, hvilke projekter de ønsker at skaffe penge til.

Fællesskaber er afgørende i vores område

Entusiasmen er også stor hos FC Midtjylland, hvor arbejdet med yderligere at styrke relationer mellem klub og region er vigtig, og det har netop været den største motivation i klubbens investering i projektet.

Jacob Jørgensen, kommerciel direktør i FC Midtjylland fortæller:

– Fællesskaber betyder alt. Det kender vi til i FC Midtjylland. Derfor er det også helt afgørende for os at bidrage endnu mere til fodboldfællesskaberne i de lokale klubber. Der er så meget sundt i stærke fællesskaber og sociale relationer, og med STRØM FOR FAN har vi pludselig mulighed for at hjælpe til dér, hvor det betyder mest. Nemlig der, hvor du er. Det er jeg virkelig stolt over, og det vil jeg i første omgang opfordre alle vores samarbejdsklubber til at dyrke.

Når en samarbejdsklub ønsker penge til et projekt, så kan det hele faktisk eksekveres nemt og effektivt gennem platformen stromforfan.dk. Her kan man oprette konkrete projekter, som man ønsker penge til, eller man kan støtte projekter, der allerede er oprettet. Pengene kommer derhen, hvor man selv ønsker det. I takt med, at der skaffes penge til samarbejdsklubberne, går der ligeledes penge tilbage til FC Midtjylland.

Fakta om STRØM FOR FAN

  • Bag STRØM FOR FAN står FC Midtjylland og Blue Energy.
  • Som STRØM FOR FAN-kunde får du første år 250 kr. til at støtte et projekt, der er vigtigt for dig.
  • Alle efterfølgende år som aktiv STRØM FOR FAN-kunde får du 50 kr. til at støtte.
  • Din støtte belaster ikke din egen el-regning.
  • Ingen projekter er for store, og ingen projekter er for små.
  • STRØM FOR FAN er til FCM Klubsamarbejdet og andre fællesskaber, der har brug for støtte til projekter.
  • Det tager under to minutter at skifte til STRØM FOR FAN – derfra tager Blue Energy sig af alt.
  • Blue Energy har de seneste fem år slået priser på el-markedet – det giver prisfordele til kunderne.