Akademiet

FC Midtjylland opgraderer på det mentale område

38-årige Troels Banggaard tiltræder i en fuldtidsstilling som Head of Performance på Akademiet den 1. marts.

22/02/21
Mads Jakobsen
Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland opruster på det mentale område, idet det nuværende setup bliver suppleret med Troels Banggaard, der tiltræder som Head of Performance på Akademiet.

Banggaard kommer fra en lignende stilling hos F.C. København og får i dagligdagen ansvaret for det mentale arbejde med akademispillerne og udvalgte transitionsspillere. Den 38-årige fynbo kommer fra håndboldverdenen, hvor han tidligere har været tilknyttet GOG, FC Midtjylland Håndbold og København Håndbold samt efterskolerne Oure og ISI.

– Vi ønsker at sætte yderligere fokus på dels den individuelle performance og dels den kollektive performance i et mentalt perspektiv, og her ser vi Troels som den helt rette kapacitet, fortæller akademichef Flemming Broe og supplerer:

– Han har i en længere periode uddannet sig inden for den mentale del af elitesport og kommer desuden med både træner- og erhvervserfaring fra højeste niveau samt speciale i didaktik og coaching – og dertil en mastergrad i præstationspsykologi.

Troels Banggaard og familien vender dermed tilbage til Ikast, hvor han tidligere har været direktør i FC Midtjylland Håndbold.

Vi byder Troels velkommen og ser frem til samarbejdet.