Klubben

FC Midtjylland søger kreativ grafiker/Art Director

FC Midtjylland søger en kreativ grafiker/Art Director til en central stilling i klubbens marketingafdeling, som spiller en rolle i størstedelen af klubbens aktiviteter – målet er ansættelse pr. 1. marts 2024.

17/01/24
Morten Ambo
Foto: Stefan Steinn

Interessen og mulighederne omkring FC Midtjylland stiger – derved også behovet for at løse nye opgaver og videreudvikle på eksisterende. Til at bidrage til dét søger vi en kreativ grafiker/Art Director. Stillingen er helt central i klubbens marketingafdeling, som spiller en rolle i størstedelen af klubbens aktiviteter – billetsalg, merchandise, sponsorsalg, fanoplevelser, konceptudvikling og meget mere.

Et job i én af landets førende fodboldklubber og største brands giver en masse udfordringer og oplevelser sammen med dedikerede kolleger. Hvis du har interesse i sport og fodbold, vil du opleve, at job og interesse smelter sammen. Det er med til at gøre jobbet enestående.

Indhold i jobbet

Opgaverne er mange, og der eksekveres i højt tempo. Herunder en skitsering af de vigtigste opgaver og kompetencer:

  • Skabe visuelle koncepter – i klubregi og sammen med partnere
  • Videoredigering – med forståelse for fodboldnerve og følelser (klip, lyd, grafik)
  • Opsætning af grafik til online/offline markedsføring og content på SoMe
  • Føre klubbens identitet ud via deko på stadion og i diverse printmedier
  • Strukturering af arbejdsopgaver og tid for at overholde deadlines
  • Løse ad hoc-opgaver som præsentationer, oplæg, salgsmateriale, flyers, invitationer osv.

I arbejdet er der brug for solid viden om Adobe-pakken – herunder Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro, After Effects og/eller lignende programmer.

Personlige kvalifikationer

Som person kan du lide at navigere i en hverdag med mange og forskelligartede opgaver. Du er selvkørende og nysgerrig på at udvikle dig både fagligt og personligt, og du har et godt overblik over opgaver og prioriteringer.

Arbejdsstedet er på MCH Arena i Herning, og du vil indimellem skulle forvente lidt skæve arbejdstider, ligesom vores hjemmekampe også er en del af arbejdstiden. Til gengæld kvitterer vi med fede oplevelser, gode kollegaer og et stærkt socialt fællesskab.

Stillingen er på fuld tid.

Proces og ansættelse

Vi ønsker en hurtig og effektiv proces, hvorfor der er kort ansøgningsfrist. Ambitionen er at kunne ansætte en ny grafiker/Art Director i FC Midtjylland med start pr. 1. marts 2024.

Ansøgningsfrist: 26. januar 2024 kl. 10.00

Samtaler afholdes løbende – dog senest den 29.-30. januar 2024.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Marketing, Morten Andreasen, på 26 72 38 49. Ansøgning og CV sendes til moa@fcm.dk med emnefeltet “Grafiker/Art Director”.

Materiale

Ved fremsendelse af ansøgning og CV bedes du vedlægge forskellige prøver på opgaver, du har udført.