Klubben

FC Midtjylland søger skribenter

Brænder du for kommunikation, og følger du FC Midtjylland tæt? Vi søger nye skribenter, der kan bidrage til at formidle indhold om klubben.

13/01/21
Mads Jakobsen
Foto: Getty Images

Vi søger passionerede skribenter, der vil bidrage med redaktionelt indhold til FC Midtjyllands platforme. Det vigtigste er ikke, hvad du kan, men at du brænder for fodbold og er motiveret for at formidle historier til dine medfans.

Du kan gå med en drøm om at blive sportsjournalist, du studerer måske allerede inden for kommunikationsfaget eller blot være fan og brænde for at skrive historier. Mulighederne favner vidt, og din egen motivation kan være med til at præge rammen fra førsteholdet til de succesfulde akademihold og FCM Samfund.

Du kommer til at indgå i et eksisterende team af frivillige, der blandt andet laver optakter og referater fra akademiets kampe i U19-ligaen og UEFA Youth League samt fotoopgaver og indhold til sociale medier.

Hvis ovenstående har vakt din interesse, kan du sende en e-mail med information om dig selv til Mads Hviid Jakobsen på mhj@fcm.dk.

Engagementet er som udgangspunkt frivilligt, og du vil naturligvis selv kunne bestemme, hvornår du bidrager. Sparring er en del af pakken, og du vil få adgang til hjemmekampene på MCH Arena samt andre goder.